Sorin Ovidiu Vintu, CERCETAT PENAL pentru spalare de bani VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 17:00

Cine ar fi crezut vreodata ca Sorin Ovidiu Vintu va fi anchetat pentru instigare la delapidarea FMI?

Mai ales ca in 2004 el primea solutie favorabila in acest dosar. In timp ce Nicolae Popa si Ioana Maria Vlas, considerati oamenii lui Vintu, au fost judecati si condamnati pentru prabusirea fondului, iata ca acum, in 2012, Vintu este invinuit.

 

"Procurorii au dispus inceperea urmaririi penale impotriva lui Vintu Sorin Ovidiu sub aspectul savarsirii infractiunilor de instigare la delapidare si spalare de bani", se arata in comunicatul Parchetului General.

 

Procurorii spun ca Vintu l-ar fi determinat pe Nicolae Popa, considerat mana lui dreapta, sa delapideze FNI. Apoi, banii furati ajungeau la Vintu, dupa cum sustin anchetatorii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Ioana Maria Vlas, cea care a petrecut dupa gratii aproximativ 7 ani in acest dosar, e multumita de decizia

procurorilor. Dosarul FNI, in ceea ce-l priveste pe Sorin Ovidiu Vintu, a fost redeschis la solicitarea lui Nicolae Popa.

 

Dupa ce a fost adus din tara din Indonezia, acesta a cerut ca dosarul sa fie reanalizat. Pana in acest moment, nici Sorin ovidiu Vintu, nici avocatii sai nu au putut fi contactati pentru a-si prezenta punctul de vedere.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.