Sorin Pușcașu va face parte din echipa Războinicilor în cel de-al doilea sezon al emisiunii Survivor România. Care vor fi avantajele lui în concurs?

După afişarea listei iniţiale a concurenților care vor face parte din echipa Faimoșilor, s-a aflat şi numele celor 12 Războinici de la Survivor România, sezonul 2. Sorin Pușcașu este unul dintre cei care se vor lupta pentru marele premiu. Are 30 de ani şi este hotărât să ajungă cât mai departe în competiţie.

CV Sorin Pușcașu. Cu ce se ocupa înainte de Survivor 2021?

În viaţa de zi cu zi este este director de marketing in industria fashion-ului. Deşi poate profesia nu l-ar recomanda pentru provocarea Survivor România 2021, el a practicat fotbal 10 ani, şi-a dorit să facă performanţă în acest domeniu sportiv. Din păcate, la 18 ani a fost diagnosticat cu suflu sistolic şi a fost nevoit să ia o pauză, în urma căreia  a renunţat definitiv la fotbal. Este o fire sportivă şi fiind obişnuit să călătorească va face faţă cu brio provocărilor cu care se va confrunta în Republica Dominicană.

Date Biografice Sorin Pușcașu

Vârstă: 30 de ani

Înălțime: n/a

Greutate: n/a

Echipă: Războinicii

Sorin se consideră o fire optimistă. El crede că arma cea mai eficace în orice încercare este umorul şi puterea de a vedea mereu partea plină a paharului. 

"M-am înscris la Survivor Romania pentru ca sunt o fire competitiva și ambitioasa, este o provocare in a-mi cunoaște limitele și a le depăși. Cu siguranța este o experiența unica și ma simt norocos ca pot participa. Sunt o persoana care trece peste perioadele stresante prin umor și cu optimism; și sper ca voi putea face haz de necaz și in situațiile limita din competiție”, a declarat acesta.

Citeste si: Faceti cunostinta cu cei 12 Razboinici din al doilea sezon ''Survivor Romania''! Avem numele lor si primele declaratii!

Galerie FOTO. Ce imagini postează Sorin Pușcașu pe Instagram?

Sorin Pușcașu este activ şi în mediul online. Pe instagram, concurentul de la Survivor România, sezonul 2, are peste 1300 de urmăritori. Pe contrul de socializare, Sorin Pușcașu împărtăşeşte fotografii din vacanţe exotice, dar şi de la muncă sau practicând diverse sporturi, indiferent de anotimp.

sorin4.jpg

Citeste si: Ei sunt cei 12 Razboinici curajosi care au spus DA provocarii din Republica Dominicana! Ii puteti vedea in sezonul 2 ''Survivor Romania'', in curand, la Kanal D