Sorin Puscasu a fost sunat in direct de catre Jador: "Dacă nici eu nu te suport, dar oamenii..." Dialog de senzatie intre cei doi fosti adversari!

Author: Alice Popescu
Actualizat: 25 iul 2022, 06:15
Ce i-a spus Jador lui Sorin Puscasu in direct

Invitat in emisunea "Stafeta Mixta", Sorin Puscasu nu a apucat sa vorbeasca foarte mult ca Jador, fostul sau rival de la Faimosi, l-a sunat in direct.

Sorin Puscasu apucase doar sa inceapa o discutie emotionanta cu moderatorii emisiunii despre parintii sai, cand Jador a intervenit in direct si l-a sunat pe fostul Razboinic, moment in care fostul sau adversar i-a atras atentia ca incepuse sa vorbeasca despre un episod emotionant pe care el l-a stricat.

Sorin Puscasu si Jador, dialog de senzatie in direct

Citeste si: Cum a ajuns Jador la Survivor Romania! Informatii confidentiale spuse chiar de fostul Faimos fara perdea

Sorin Pușcașu:  „Îmi strică și momentele de sensibilitate. Te rog frumos să nu vorbești urât. Sunt în direct la Ștafetă. Mi-ai strictat un moment foarte sensibil. Vorbeam despre părinții mei”

Jador: „Părinții tăi știu că ești cu volan pe dreapta?”

Sorin Pușcașu: „Fii atent. Am văzut filmări când aruncai cu piciorul în mine, aruncai cu mingea după mine.

Fac petiție acasă și fac Sorinașii să sară pe tine.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Jador: „Dacă nici eu nu te suport, dar oamenii... Vedeți că Sorin e cu volan pe dreapta, minte că are iubită!”

Cei doi s-au tachiant minute bune, iar Sorin a dezvaluit ca Jador este unul dintre oamenii cu care se intelege foarte bine ramand prieteni chiar daca pe teren au

avut si altfel de meciuri.

Ce i-a spus Jador lui Sorin Puscasu in direct

Citeste si: Bogdan Urucu rastoarna tot ce se stia pana acum despre relatia dintre Sorin si Albert la Survivor Romania! Ce dezvaluiri-bomba a facut fostul Razboinic

Mi-a spus că eram singurul vocal, singurul care putea să îi țină piept.

Echipei i-am zis că orice conflict au cu Jador, să mă bage pe mine. Pentru mine era o distracție. Devenise ceva natural și mi-am dat seama că ne asemănăm și ne-am împrietenit foarte mult. Avea momente în care ne enerva și invers. Coechipierii lui se bucurau. Se așteptau ca Jador  să aibă o reacție în urma căreia să fie eliminat. Mie îmi plăcea să fie acolo ca să îi terorizeze pe ei.
Vorbeam cu echipa de fiecare dată când ieșeam la joc. Pentru noi era important să luăm capetele: Cătălin Moroșanu, Jador și Culiță. Atunci când îi băteam pe ei trei, noi știam că meciul e al nostru. Cătălin Moroșanu nu îi mai ajuta, Jador începea să plângă și Culiță la fel. Jador avea farmecul lui. După ce a plecat, mie mi-a fost dor de el”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.