Sorin Puscasu, dezvaluiri incendiare despre Sindy si Romina: "Am spart camerele, ca de aia nu s-a vazut la TV..." Ce le faceau Razboinicele barbatilor din echipa Albastra

Autor: Alice Popescu
Ce le faceau Sindy si Romina Razboinicilor in camp

Sorin Puscasu a fost prezent alaturi de Raluca Dumitru in emisiunea online Stafeta Mixta unde au povestit lucruri pe care publicul nu le stia pana acum de la Survivor Romania 2021.

Sorin Puscasu si Raluca Dumitru au facut cateva declaratii la cald despre cele doua echipe din care au facut parte la Survivor Romania, dar si despre fostii lor coechipieri. Sorin si-a amintit cu zambetul pe buze de cateva episoade care le-a avut in centru pe fostele sale colege, Romina si Sindy. Cele doua nu s-au dat deloc inlaturi de a le face masaj barbatilor din echipa Razboinicilor. Mai mult, Sorin declara ca i-a placut sa i se faca masaj de catre ambele, insa o prefera pe Sindy si recunoaste ca nu este primul care a incercat, ci si Marius si Andrei.

Sorin Puscasu, dezvaluiri incendiare despre Romina si Sindy de la Survivor Romania

Citeste si: ULUITOR! Ce fac cameramanii de la Survivor Romania 2021 noaptea in mijlocul junglei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Amândouă mi-au făcut masaj. Și Sindy și Romina. Nu știam că nu s-a dat la TV. Amândouă erau foarte bune, dar al lăsa-o pe Sindy, pentru că făcea diferit masajul.  Când ajungea la cap... Ori cu coatele, ori cu picioarele, de toate a făcut. Nu am fost primul, primii au fost Andrei și Marius. Când am auzit de masaj, am zis hai să încerc și eu.

Am spart camerele, că de aia nu s-a văzut la TV. De ce râzi Alex, a fost foarte bine, serios îți zic.”  

Cat despre fostii lor coechipieri, Raluca Dumitru declara ca Zanni si Elena Marin sigur vor ajunge in Marea Finala. Eu sunt de părere că există șanse foarte mari ca Elena și Zanni să rămână în finală.

Mereu stăteam cu băieții la foc și îi întrebam cu cine se văd în finală. Clar ziceau și Elena. Eu știu clar că Elena cu Zanni vor rămâne în finală, dar nu știu de la Războinici. Așa văd eu, poate mă înșel și pe final vor fi alte persoane. 

Raluca Dumitru, convinsa ca Zanni si Elena Marin vor ajunge in Marea Finala

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Zanni isi iese din minti dupa Consiliul de Eliminare: "Vrei sa iti zic ce mi-a zis asta intre patru ochi?! Esti cel mai pervers..."

Raluca a mai dezvaluit ca il sustine pe Zanni foarte mult in lupta pentru Marele Trofeu de la Survivor Romania 2021:" Am spus de multe ori si in emisie, cred ca Zanni merita sa fie castigatorul competitie.

Are o poveste de viata impresionanta, desi nu se deschide usor, nu ii place sa se planga. Am invatat sa apreciez ceea ce am acasa. Am parinti  care mi-au fost alaturi. El s-a luptat singur sa razbata. Este un bun sportiv si este un personaj. Are o energie debordanta, un extraordinar simt al umorului. Il consider un frate. Este un baiat destept, trecut prin viata si nu ar trebui sa ii ia nimeni acest trofeu, il merita din toate punctele de vedere. Mi-as dori pe viitor sa pastram legatura si sa il ajut cu ceea ce pot. Merita toata sustinerea mea."

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.