Sorin Pușcașu, o nouă provocare la emisiunea “Ieftin Scump”, pe canalul de YouTube theXclusive! Rochii de mireasă de mii de euro, VS rochii la prețuri accesibile!

Author: Ana Filip
Actualizat: 19 oct 2022, 00:20

Sorin Pușcașu a pregătit urmăritorilor săi o nouă provocare marca „Ieftin Scump”. De dată această, prezentatorul a căutat cea mai scumpă rochie de mireasă creată de un designer român, VS rochii ieftine din Dragonul Roșu. 

În această seară a fost lansată un nouă ediție a emisiunii „Ieftin Scump”, pe canalul de YouTube theXclusive. De această dată, subiectul centrală a fost unul preferat de doamne și domnișoare, care vor să se căsătorească. După câteva căutări, Sorin Pușcășu a ajuns la un designer român care realizează rochii de mireasă spectaculoase dar și extrem de scumpe. 

Sorin Pușcașu a găsit una dintre cele mai scumpe rochii de mireasă din România

Ajuns la atelierul Mihaelei, creatoarea de modă care realizează rochii de mireasă și rochii de seară pentru doamne și domnișoare, Sorin Pușcașu s-a lăsat purtat printre multele modele expuse. 

Sorin Pușcașu: E spectaculos ce văd aici! Vreau să caut ceva exorbitant, ceva foarte scump dar și ceva spectaculos!

Mihaela: Crede-mă că nici nu îți trece prin cap ce ți-am pregătit! Pentru doamne mai extravagante și care vor să fie mai ieșite din comun la petreceri! Avem aici ceva! V-am pregătit sus o rochie de mireasă! Am lucrat un an

de zile la acea rochie de mireasă! 

Sorin Pușcașu: Am și eu o femeie acasă care așteaptă s-o cer! Încă n-am cerut-o! Doar ce am făcut și noi botezul de curând băiețelului nostru! Ea tot așteaptă s-o cer! 

Mihaela: Jur că 50 de kilograme cred că are! Mărgelele sunt cusute una câte una, deci s-a muncit un an de zile la ea! Este o rochie de prezentare! Un preț estimativ la această rochie este de 35.000

de euro, pentru că v-am spus am muncit un an de zile! 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

După prezentarea rochiile foarte scumpe, create de designer, Sorin Pușcașu a ajuns și la partea ieftină. Prezentatorul a vrut să vadă care sunt prețurile rochiilor de mireasă din Dragonul Roșu. 

„Am auzit că ai găsim lucruri la un preț mai ok pentru buzunarul meu cum ar veni! Un băiat drăguț ne așteaptă! Deja am ajuns la magazinul lui! Am fost să căutăm cea mai scumpă rochie și am găsit-o la 35.000 de euro și a trebuit să vin să caut și partea mai ieftină și cred că am ajuns unde trebuie!”, a spus Sorin Pușcașu. 

În magazinul cu rochii de mireasă din Dragonul Roșu, Sorin Pușcașu a găsit rochii cu prețuri mult mai accesibile decât cele prezentate anterior, care aveau costuri exorbitante. Aici cea mai scumpă rochie este 3000 de lei iar cea mai ieftină 800 de lei. 

Citeste si: O nouă provocare „Ieftin Scump” pentru Sorin Pușcașu. Carne de vită de 1.500 de lei, în foiță de aur, VS carne de vită la cel mai accesibil preț

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.