Sorin Pușcașu pleacă în căutarea celui mai scump ceas, dar și a celui mai ieftin. O nouă provocare marca theXclusive

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 nov 2022, 21:25

Sorin Pușcașu pleacă în căutarea celui mai scump ceas, dar și a celui mai ieftin. O nouă provocare marca theXclusive

Sursa: Captură video

Sorin Pușcașu continuă să caute cele mai scumpe VS. cele mai ieftine obiecte și a plecat, astăzi, în căutarea unui ceas. Un nou episod al emisiunii „Ieftin Scump”, doar pe canalul de YouTube theXclusive.

Sorin a plecat într-o nouă aventură și, de data aceasta, caută un ceas, mai ales că, susține el, nu a avut niciodată unul. Așa cum ne-a obișnuit, prima oprire este la cel mai scump ceas, iar prețul pe care l-a aflat l-a uimit, iar totul a fost dezvăluit în cadrul unei noi ediții „Ieftin Scump” de pe canalul de YouTube theXclusive. 

200.000 de euro pentru cel mai scump ceas găsit de Sorin

Cel mai accesibil ceas din magazinul exclusivist în care Sorin a intrat costă 1.400 de euro. Următoarele ceasuri care i-au fost prezentate sunt ale unui brand extrem de cunoscut și de luxos, iar prețurile ceasurilor expuse variau între 15.000 și 56.000 de euro.

Mai mult decât atât, una dintre piesele de rezistență a reprezentat-o un ceas fabricat din metalul din care a fost confecționat și Titanicul.

Doritori sunt, Andrei, unul dintre angajații boutiq-ului respectiv, spunând că afacerea merge destul de bine. Cel mai scump ceas este confecționat din aur roz și costă 200.000 de euro.

Citeste si: O nouă provocare „Ieftin Scump” pentru Sorin Pușcașu. Carne de vită de 1.500 de lei, în foiță de aur, VS carne de vită la cel mai accesibil preț

Mai mult decât atât, Andrei a dezvăluit faptul că cel mai scump ceas vândut în acea locație a depășit suma de 300.000 de euro.

„Ele sunt foarte căutate, sunt destul de puțin făcute. Acest ceas pleacă de la 70.000 de euro, iar genul acesta de ceasuri este doar pentru clienții fideli, cei care au cumpărat mult mai mult”, a mai completat Andrei, explicând prețurile atât de ridicate.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ceasurile pentru femei pleacă de la 8.000 de euro și ajung până la 43.000 de euro, modelele disponibile fiind destul de variate.

Cel mai ieftin ceas, găsit într-un magazin chinezesc

Cel mai scump ceas din magazinul chinezesc ales de Sorin costă 97 de lei.

Sorin a ajuns și la ceasuri de 15,5 lei, potrivite băieților care fac sport.

Cu toate că prețurile sunt accesibile, pentru a beneficia de prețul redus, ar fi trebuit să fie achiziționate 100 de bucăți, în timp ce vânzătoarea încearcă să îl convingă, spunând că, în alte magazine, prețurile pentru același model pot fi chiar și de trei ori mai mari.

Citeste si: Sorin Pușcașu, o nouă provocare la emisiunea “Ieftin Scump”, pe canalul de YouTube theXclusive! Rochii de mireasă de mii de euro, VS rochii la prețuri accesibile!

Nici magazinul chinezesc nu duce lipsă de cumpărături. Chiar dacă acest accesoriu nu este la fel de calitativ precum cel văzut de Sorin înainte, vânzătoarea se mândrește, în fiecare zi, cu 70-100 de ceasuri vândute, dar la prețuri mai ridicate.

În cele din urmă, Sorin a găsit și cel mai ieftin ceas, iar prețul lui este de doar 8,5 lei. Modelul este potrivit persoanelor mai în vârstă, susține vânzătoarea, dar acesta s-a ținut de cuvânt și l-a luat pe cel mai ieftin. În cele din urmă, Sorin l-a primit cadou, cu toate că obținuse o reducere de 50 de bani pentru el.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.