Sorin Pușcașu și Laura s-au gândit deja cine le va boteza băiețelul! Teo Trandafir a primit propunerea în direct. Cum a reacționat prezentatoarea

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 04 aug 2022, 12:50

Sorin Pușcașu și Laura s-au gândit deja la nașii pentru băiețelul lor!

Sursa: Captură KANAL D

Sorin Pușcașu și iubita lui, Laura, vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi au vorbit în premieră despre venirea pe lumea a fiului lor, dar și despre cine le va boteza băiețelul.

Sorin Pușcașu și iubita lui sunt în culmea fericirii! Aceștia vor deveni părinți pentru prima dat, astfel pregătirile sunt în toi, iar cei doi se gândesc deja la nașii copilului. Teo Trandafir a fost luată prin surprindere, chiar în direct, de viitorii părinți care se gândesc ca ea să-i fie părinte spiritual băiețelului pe care îl așteaptă.

Sorin Pușcașu și Laura i-au propus lui Teo Trandafir să fie nașa bebelușului pe care îl așteaptă

Vestea că Sorin și Laura urmează să devină părinți a venit ca o mare bucurie pentru familia Kanal D, dar și pentru cei care îi urmăresc și îi apreciază.

Invitați în emisiunea Teo Show, cei doi au povestit despre cum au aflat că vor deveni părinți, deși încercau de ceva vreme acest lucru, bebelușul s-a lăsat așteptat. Aceștia au aflat de existența lui în timp ce se aflau în vacanță în Seychelles, și a venit ca o mare bucurie pentru ei.

Recent, cei doi au aflat și sexul bebelușului, iar momentul a fost organizat ca la carte, deși sperau că vor avea o fetiță, e bine, vor fi părinți de băiețel.

”Aceasta petrecere a fost organizată de cumnata mea, sora ei. Ea a fost singura care a știut sexul copilului, noi nu ne-am dorit să-l aflăm până la această petrecere și am organizat în curete la părinții ei.”,

a spus Sorin.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși își dorea o fetiță, Laura a dezvăluit că o voce din capul ei i-a spus că va avea băiețel.

Cei doi sunt extrem de fericiți de această veste și deja se gândesc la persoana care le va boteza băiatul.

Teo Trandafir a primit propunerea de a fi nașă, chiar în timpul emisiunii. Laura și Sorin se gândesc de ceva vreme la ea ca fiind cea mai potrivita persoană, mai ales că, prezentatoarea a simțit că iubita fostului concurent de la Survivor este însărcinată. Teo a povestit în direct că știa că Laura așteaptă un copil, deși aceștia nu-i spusese absolut nimic.

”Apropo, nici nu știu cum să zic, noi ne-am tot gândit, dar nouă ne era rușine...avem așa ceva în gând, dar nu ne-am stabilit”, a spus Sorin către Teo Trandafir.

Teo a fost luată prin surprindere, dar s-a arătat încântată de propunerea primită, însă nu a dat răspunsul direct.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.