Sorin Rus și Mihaela, din nou împreună! „Părinții o iubesc”. În ce ipostaze au apărut foștii concurenți de la „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 23 ian 2024, 21:47

Sorin Rus și Mihaela au apărut împreună din nou

Sursa: Captură YouTube Sorin Rus Vlogs

Mihaela a fost invitată în cadrul unui podcast realizat de către Sorin, câștigătorul sezonului 1 al emisiunii „Casa iubirii”.

Momentan, podcastul nu a fost urcat de către Sorin pe canalul său de YouTube, însă acesta a postat câteva secvențe amuzante de la filmări, arătându-le internauților că s-a simțit foarte bine în compania Mihaelei.

Sorin și Mihaela s-au afișat din nou împreună

Mihaela este câștigătoarea celui de al doilea sezon al emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, așa că Sorin și-a dorit să poarte o discuție cu ea, ca de la campion la campion, în cadrul unui vlog.

În ultima perioadă, cei doi au publicat, în mediul online, diverse postări împreună, ceea ce i-a făcut pe fani să creadă că formează un cuplu.

„Sunt super împreună. Cred că și părinții o iubesc, nu are aere de divă!/ Ce bine vă potriviți și sunteți amândoi nebunatici/ Cine știe, cel mai posibil o să fie ceva între ei, sau deja este. Doamne ajută!/ Chiar vă stă bine împreună...

vă potriviți”, 
au fost câteva dintre comentariile internauților, la un clip postat de cei doi pe TikTok.

Recent, Sorin a postat un alt material în mediul online, mai exact, un videoclip cu faze comice de la filmările vlogului. În descrierea filmării, acesta a scris: „Ne-am distrat maxim!” și le-a transmis fanilor că podcastul integral va fi gata în curând.

Nu a fost nevoie de alte cuvinte în plus, căci se poate observa din imagini că foștii concurenți de la „Casa iubirii” s-au simțit foarte bine unul în compania celuilalt.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Mihaela de la ”Casa iubirii”, gest inedit din partea lui Sorin Rus: ”Am primit o surpriză de la Sorin” Ce se întâmplă între cei doi

Cum au decurs filmările vlogului cu Sorin și Mihaela

Mihaela și Sorin au făcut o mulțime de gafe pe parcursul filmărilor, amuzându-se copios. Tânăra a avut mari emoții, bâlbâindu-se la majoritatea întrebărilor pe care i le-a pus băiatul și neștiind ce să-i răspundă la unele curiozități.

De asemenea, foștii concurenți au amintit unele momente comice care s-au petrecut în emisiune, râzând cu gura până la urechi.

La finalul filmulețului de pe canalul de YouTube al lui Sorin, cei doi au pozat cu cecurile și trofeele primite pentru câștigarea titlurilor în sezonul 1 și sezonul 2, arătându-se foarte mândri de reușitele lor.

Citește și: Robert, fostul concurent din „Casa iubirii”, hotărât să-și pună pirostriile: „La anul fac nuntă”. Mihaela va fi viitoarea lui soție?

Comentariile internauților nu au întârziat nici la acest videoclip, majoritatea observând cât de bine se potrivesc cei doi tineri.

„Superbi, vă ador!/ Vă potriviți la tot, haioși, comici, frumoși și cu bună dispoziție. Bravo!/ Felicitări! Așa trăiți frumos cu veselie, acum e lumea voastră! Mihaela ești superbă!/ Felicitări pentru voi și aș vrea să rămâneți împreună, că va potriviți amândoi. Vă doresc tot binele”,  au fost câteva dintre mesajele fanilor.