Sorin Rus și Roxana Buzoiu de la ”Puterea dragostei”, împreună: „Să vedeți ce-i fac lui Sorin”. Cei doi au făcut totul public pe rețelele sociale

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 06 feb 2024, 22:51

Roxana Buzoiu și Sorin Rus

Sursa: Instagram- Soryn Rus

Sorin de la ”Casa iubirii”, surprins în compania Roxanei Buzoiu. Tânărul și fosta concurentă a emisiunii ”Puterea dragostei” s-au filmat într-o ipostază inedită.

Urmăritorii lui Sorin Rus și ai Roxanei Buzoiu au fost puși pe jar. Cei doi s-au filmat împreună, iar totul a fost postat pe rețelele de socializare. Ce se întâmplă între cei doi?

Sorin Rus a fost surprins în compania Roxanei Buzoiu

Recent, Sorin Rus, fost concurent în emisiunea "Casa iubirii", și Roxana Buzoiu, fostă participantă în cadrul emisiunii"Puterea dragostei", au stârnit curiozitatea fanilor după ce au postat un videoclip în mașină împreună.

Citește și: Sorin Rus, apariție neașteptată în online! Fostul concurent de la „Casa iubirii” s-a pozat cu un celebru manelist

Înregistrarea a generat speculații în rândul admiratorilor, care s-au întrebat dacă cei doi au dezvoltat o relație romantică. Imaginile au surprins momente de relaxare și veselie între Sorin și Roxana, alimentând speculațiile cu privire la o posibilă conexiune specială între ei.

Fanii au început să comenteze și să speculeze despre natura relației lor, iar această apariție comună a stârnit interesul în mediul online.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana se afla la volanul mașinii și i-a surprins reacția de panică a lui Sorin, în momentul în care aceasta a început să conducă haotic. „Stați să vedeți ce-i fac lui Sorin. Ce liniștit e. Cu așa șofer, n-ai nevoie de dușman. A leșinat”, a spus Roxana Buzoiu, într-o postare făcută pe contul său de Instagram.

Ce se întâmplă între Roxana Buzoiu și Sorin Rus

Deși cei doi nu au dezvăluit motivul pentru care se aflau împreună, unii fani s-au gândit că între cei doi s-a înfiripat o relație amoroasă. Sorin Rus a dezvăluit, recent, faptul că se află într-o relație de patru luni de zile, și că noua lui parteneră este o fire sportivă și extrem de activă, Roxana având și ea o pasiune pentru sport.

Există și internauți care s-au gândit la o colaborare între cei doi sau la o simplă relație de prietenie.

Rămâne de văzut dacă cei doi sunt doar amici, sau dacă Roxana Buzoiu este iubita de care vorbea Sorin Rus în urmă cu câteva zile.

Citește și: EXCLUSIV! Roxana Buzoiu, transformare radicală după un an de relație cu noul iubit. Cine este marocanul care a schimbat-o definitiv

„După o perioadă de agitație, e nevoie de foarte multă liniște. Iubita mea îmi pune sângele în mișcare în activități, în discuții.

Am specificat întotdeauna. Poți să trăiești un an de zile cu o persoană și 5 luni de zile pe care le-am trăit eu cu Nicoleta în afară, oricât de urât ar suna, și poți să trăiești 2 săptămâni cu o persoană și ele să fie mult mai intense și mult mai plăcute. Practic, să trăiești ce n-ai trăit în 5 luni cu altă persoană. Nu timpul face o relație, ci persoana în sine. Mihaela nu a cunoscut-o pe iubita mea, nu am discutat lucrurile astea. Când va fi să oficializăm, vom anunța public. Acum nu mai sunt o persoană obișnuită, sigur va ieși o știre ceva, iar ea înțelege lucrurile astea.”,  spunea Sorin Rus, în urmă cu ceva timp pentru Wowbiz.