Sorin și Nicoleta au celebrat șase luni de relație! Concurentul i-a pregătit o surpriză de zile mari iubitei sale: ”Vreau să te întreb aici și acum” Cum a reacționat Nicoleta

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 05 ian 2023, 19:06

Sorin i-a pregătit o surpriză inedită iubitei sale cu ocazia celor șase luni petrecute împreună. Concurentul este copleșit de emoții și este nerăbdător să vadă reacția Nicoletei.

Primul sezon al emisiunii ”Casa Iubirii” se apropie cu pași repezi de final. A mai rămas puțin timp până când vor fi desemnați câștigătorii acestui sezon. Concurenții sunt nerăbdători să afle cine va intra în posesia marelui premiu, dar, totodată, sunt copleșiți de emoții căci sunt ultimele săptămâni pe care le vor petrece în casă. Sorin și Nicoleta au împlinit șase luni de relație, astfel concurentul s-a decis să imortalizeze acest moment așa cum se cuvine, mai ales că pe 15 ianuarie va avea loc Marea Finală, astfel și-a dorit ca ultima aniversare în ”Casa

Iubirii” să fie una de excepție.

Sorin este copleșit de emoții și se fâstâcește ca la prima întâlnire

Sorin i-a pregătit Nicoletei cea mai spectaculoasă cameră roșie de până acum. A pregătit un cadru romantic pentru a celebra cele șase luni de relație, aceasta fiind și ultima lor aniversare în ”Casa Iubirii”, înainte de Marea Finală.

”Da, ce pot să spun. Am emoții foarte mari. Nu știu, poate că acest număr nu înseamnă mult pentru mulți, sunt șase luni, nu sunt 10 ani, 20 de ani, dar totuși este jumătate de an, jumătate de an prin care am trecut cu bune, cu rele, mai ușor, mai greu. Pot să spun că am emoții și sunt așa nerăbdător să fie ceva ca ultima noastră aniversare aici în casă, să fie ceva special atât pentru mine, cât și pentru iubita mea”, a

spus Sorin, în timp ce aștepta ca Nicoleta să vină în camera roșie.

Citește și: Cerere în căsătorie în Casa Iubirii! Sorin și-a luat inima în dinți și s-a decis să o ceară pe Nicoleta, înainte de Marea Finală. Aflați răspunsul concurentei, joi, într-o nouă ediție, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicoleta a rămas uimită de decorul pe care iubitul ei l-a pregătit și i-a sărit direct în brațe. Concurenții, la rândul lor, au rămas plăcut surprinși de pregătirea pe care Sorin a făcut pentru aniversarea de șase luni.

Nicoleta i-a pregătit și ea o surpriză lui Sorin și a luat două hanorace identice, să se îmbrace la fel. 

Citește și: Anca și Flavius, în pragul despărțirii! „Ce faci tu e de joasă speță” Cei doi concurenți și-au spus replici usturătoare! Iată de la anume a izbucnit conflictul lor in Casa iubirii!

Pentru un moment, Nicoletei i-a stat inima în loc când Sorin a scos din buzunar cutia de bijuterii, aceasta credea ca iubitul ei o va cere în căsătorie, însă s-a dovedit ai fi o alarmă falsă.

”Nu e asta tot, ți-am luat și eu ceva și vreau să te întreb aici și acum...dacă ești fericită că ți-am luat și cerceii din setul care îți lipsea”, a spus Sorin.