Sorin și Nicoleta s-au distrat pe cinste la date! Activitățile din sala de jocuri i-au făcut să se gândească și la copii: „Gemeni”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 mai 2023, 01:05

În ediția de azi a emisiunii „Casa iubirii”, Sorin și Nicoleta au avut parte de un date de excepție. Iată cum s-au distrat cei doi porumbei.

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa iubirii”, difuzată pe Kanal D și prezentată de Andreea Mantea, unul dintre cele mai apreciate cupluri din casă, format din Sorin și Nicoleta, a avut parte de o zi pe cinste la date-ul pe care l-au avut.

Sorin și Nicoleta s-au distrat ca doi copii mici la date

Pentru Nicoleta, date-ul de astăzi a fost o surpriză, deoarece echipa emisiunii nu a anunțat-o că va fi prezent și Sorin în locul în care a fost chemată, ci i-au spus doar că este vorba

de o filmare. Sorin, știind că Nicoleta nu are idee despre surpriză, a fost foarte încântat și nerăbdător să-și vadă iubita, având în vedere că o aștepta de peste 20 de minute, încă de la ora 17:30.

Citeste si: Sorin lovește unde doare cel mai tare: ”Cred că nici părinții nu te iubesc!” Reacția Biancăi i-a lăsat mască pe concurenți

Nicoleta i-a sărit în brațe lui Sorin în momentul în care a ajuns, iar distracția a putut să înceapă.

Cei doi s-au distrat la aparatul de boxat, s-au întrecut la consolele cu mașini și volan, și-au testat agilitatea la aparatul Kung Fu Panda precum doi ninja, au aruncat cu mingea la coșul de baschet, au avut parte de experiența inedită VR, unde s-au împușcat virtual cu armele, după care au făcut un traseu pentru copii. 

La final, și-au încercat norocul la un tonomat cu jucării, acolo unde Sorin, pentru prima dată în viața lui, a reușit să câștige ceva, fiind foarte încântat că a obținut un ursuleț pentru Nicoleta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce planuri de viitor au Sorin și Nicoleta. Cei doi vor să aibă o fată și un băiat

Cuprinși de atmosfera distractivă și de sentimente de copilărie, Sorin și Nicoleta au intrat în discuții mai profunde. Cei doi ar vorbi despre cum ar arăta viața lor dacă ar avea un copil, pe care să-l ducă la aceeași sală de jocuri la care au fost și ei la date.

„Îți dai seama dacă am avea și noi un copil?”, a întrebat Sorin, în timp ce o îmbrățișa pe Nicoleta.

Citeste si: Sorin și Nicoleta s-au întâlnit în afara casei: ”Mi-am pus întrebări când a lipsit o noapte din hotel” Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, sâmbătă, 20 august, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

„Păi, pe viitor, eu o să vreau să am o fetiță”, i-a răspuns Nicoleta, dându-i semne că vrea să îl includă în viitorul ei.

Deși ea vrea o fetiță, Sorin a exclamat că vrea un băiat, ca să-l facă sportiv. Concurentul a împăcat și capra, și varza, spunând că vor avea o fetiță și un băiat, sau poate chiar gemeni.

„Nu, că dacă-i fetiță va semăna cu mine și va fi rea. O fac sportivă, luptătoare. Și dacă ar fi băiat, ar semăna cu tine, că băieții seamănă cu mamele. Sau dacă ar fi gemeni și ne împăcăm amândoi?”, a spus Sorin, după care Nicoleta a răspuns că tot ce o interesează este să fie sănătoși. 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.