Sorin și Robert de la Casa Iubirii se vor duela în gala RXF? Care este motivul pentru care cei doi vor să se bată în cușca MMA: ”Te știu un băiat cuminte, o domnișoară”

Author: Madalina Maftei

”Sorin, te știu un băiat cuminte, o domnișoară”

Sursa: Instagram

Sorin, câștigătorul primului sezon al emisiunii Casa Iubirii, a fost provocat de Robert Andrei, fost concurent al emisiunii matrimoniale de la Kanal D, să se dueleze în cușca MMA. Cum a reacționat Sorin?

Sorin și Robert, concurenții din primul sezon al emisiunii Casa Iubirii, ar putea să se dueleze în gala RXF. Robert l-a provocat pe Sorin, public, iar câștigătorul marelui premiu nu a întârziat să-i răspundă, acceptând propunerea lui. 

Sorin și Robert se vor duela în gala RXF?

Între Sorin și Robert există socoteli neîncheiate, se pare că între cei doi lucrurile au degenerat în ultima vreme, iar Robert a ieșit public și l-a provocat pe câștigătorul primului sezon al emisiunii matrimoniale de la Kanal D să intre cu el în cușca MMA. 

Robert pare destul de supărat pe Sorin, fără să ofere prea multe detalii despre disputa care ar exista între ei, însă a mărturisit că îl știa un băiat cuminte, iar acum s-a trezit smardoi.

”Sorin, te știu un băiat cuminte, o domnișoară, știi ce zic, acum te-ai trezit smardoi. Te provoacă fratele tău în gală, ține-te bine, trebuia să-ți dau eu niște capace, știi ce zic”, a

spus Robert, pe TikTok.

Citește și: Bianca iese la atac: ”Laurențiu, nu simți nevoia să-ți ceri iertare” Șatena îl acuză pe Laurențiu că s-a răzbunat pe Alexandru prin dansul de ieri: ”Nu vreau să fiu o armă”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Reacția lui Sorin nu a întârziat să apară, acesta a acceptat provocarea fostului său coleg, ba mai mult a lansat și un atac direct, susținând că nu va putea să-l bată.

”Băi, tată, nu spun eu prea multe vorbe, că nu are rost să discut prea multe aici, te las pe tine să vorbești mai mult. Eu, sincer, îți accept provocarea și capace, probabil, o să iei tu, că tu ce o să-mi dai mie o sa fie maxim niște capace de bere sau de cola”, a spus Sorin, la rândul lui.

Rămâne de văzut dacă cei doi se vor duela în gala RXF. Acesta ar putea fi primul duel dintre doi foști concurenți de la Casa Iubirii.

Cei doi nu au dezvăluit, momentan, care este miza acestei bătălii, însă vor să intre în cușca MMA cu orice preț.

Citește și: Radu, criză de gelozie! „Mi-e frică să n-o pierd și nu vreau s-o pierd!” Aflați cum vor reacționa Cristina și Marinel, joi, 9 martie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!