Sorina a dat gata juriul emisiunii „Bravo, ai stil”! Concurenta a avut parte de cea mai scurtă jurizare: „Nu pot să nu remarc”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 14 apr 2023, 21:00

Concurenta a avut parte de cea mai scurtă jurizare

Sursa: Captură KANAL D2

Astăzi, în gala emisiunii „Bravo, ai stil!”, Sorina a avut o apariție inedită în platou!

Astăzi, în gala emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Sorina a impresionat în mod plăcut atât concurentele, cât și juriul.

Sorina a dat gata juriul emisiunii „Bravo, ai stil!”

Astăzi, Sorina a avut o ținută cu totul și cu totul inedită.

Concurenta s-a îmbrăcat într-o ținută complet albă, fabuloasă, la care a adăugat o coafură efervescentă, bijuterii superbe și un machiaj vintage.

„Îmi place foarte mult, mai puțin trena, pentru că dacă mergi undeva la distracție o să calce toată lumea pe ea, nu prea o să poți să te miști, dar ești o apariție și arăți foarte bine”, a declarat Carina, despre ținuta Soranei.

Citește și: Iris, mai hotărâtă ca niciodată să își țină dușmanii cât mai aproape: „Am impresia că am supărat”. Ce momente inedite au avut loc în culisele „Bravo ai stil!” între Iris și Milena

„Nu pot să nu remarc că, până în acest moment, ești singura concurentă care a făcut styling”, a declarat Maurice, în timp ce a întors panoul cu nota 5 pentru Sorina.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sorana a luat nota 5 pe linie

Alexandru Abagiu, de asemenea, a fost plăcut surprins de ținuta Soranei și a lăudat tot efortul pe care l-a pus în stilizare.

„Pe mine mă duci cu gândul spre Christina Aguilera, în special în zona capului, semeni foarte tare cu ea în contextul ăsta și semeni pentru că ai respectat niște elemente care sunt definitorii când vine vorba de beauty pentru perioada

despre care noi vorbim. Îmi plac foarte mult sprâncenele ață, ce ai tu la ochi, acum, este superb, nu mă omor însă după ce ai făcut la nivelul machiajului pentru că mă duci puțin într-o zonă de arlequin dar este un detaliu minor în contextul ăsta. Bravo, dragă!”, a explicat Alexandru Abagiu, dându-i nota 5 Soranei.

Citește și: Luiza, acuzată de Alina că nu iese cu nimic în evidență și este prea tăcută: „Nu s-a făcut nicicum remarcată”. Carina îi ia apărarea: „Comentariul ăsta mi s-a părut total nepotrivit”

Nici Raluca Bădulescu n-a avut nimic rău de zis despre ținuta Soranei, având în vedere că a fost o stilizare aproape impecabilă pentru o gală „Bravo, ai stil”. 

„Este ținuta perfectă, ești una dintre cele mai bune apariții din acest sezon”, a declarat Raluca Bădulescu, care i-a dat, de asemenea, notă maximă Soranei.