Sorinel Copilul de Aur, condamnat la închisoare, după ce ar fi fost prins la volan sub influența substanțelor interzise

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 20 dec 2023, 22:02

Sorinel Copilul de Aur

Sursa: Facebook Sorinel Copilul de Aur

Sorinel Copilul de Aur a fost condamnat la închisoare cu suspendare, pentru o infracțiune comisă la începutul anului 2023.

Sorinel Copilul de Aur, pe numele său real Alecu Cristian Sorin, în vârstă de 33 de ani, a fost condamnat la închisoare cu suspendare, după ce ar fi fost prins la volan sub influența drogurilor. 

Citește și: Dan Bursuc, detalii neștiute din viața sa. Fiica lui ar fi fost sechestrată de un mare clan: „Nu sunt supărat din cauza a ceea ce a făcut ea!”

Ce pedeapsă a primit Sorinel Copilul de Aur?

La începutul anului 2023, a fost deschis un dosar penal pe numele Alecu Cristian Sorin. După mai multe cereri înregistrate, a ajuns, totuși, să fie judecat pentru fapta comisă. Magistrații și-au exprimat decizia miercuri, 20 decembrie 2023. 

Sorinel Copilul de Aur este condamnat la 1 an de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, pedeapsă la care se adaugă încă 6 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de deținere, fără drept, în vederea consumului propriu, de droguri de

mare risc. Pedepsele au fost contopite, rezultând 1 an și 2 luni de închisoare.

Magistrații au dispus însă suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de 2 ani, ce se calculează de la rămânerea definitivă a hotărârii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Soluția pe scurt: În baza art.

336 al. 2 C. Pen., cu aplic. art. 396 al. 1 şi 2 C. Pr. Pen., condamnă pe inculpatul Alecu Cristian Sorin, la pedeapsa de 1 an închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În baza art. 4 al. 1 și 2 din Legea 143/2000, cu aplic. 396 al. 1 şi 2 C. Pr.

Pen., condamnă pe inculpatul Alecu Cristian Sorin, la pedeapsa de 6 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de deținere, fără drept, în vederea consumului propriu, de droguri de mare risc. În temeiul art. 38 al. 1 C. Pen. şi art. 39 al. 1 lit. b C. Pen., contopește pedepsele aplicate inculpatului în pedeapsa cea mai grea, aceea de 1 an închisoare, la care va adaugă un spor de 2 luni (o treime din cealaltă pedeapsă), pedeapsa rezultantă fiind de 1 an ?i 2 luni închisoare.

În temeiul art. 91 al. 1 C. Pen. suspendă executarea pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, ce se calculează de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. În temeiul art. 93 al. 1 C. Pen. obligă inculpatul să respecte pe durata termenului de supraveghere următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la serviciul de probațiune, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței şi orice deplasare care depășește 5 zile; d) să comunice

schimbarea locului de muncă; e) să comunice informații, documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență.

În temeiul art. 94 al. 1 C. Pen., pe durata termenului de supraveghere, datele prevăzute în art. 93 al. 1 lit. c-e C. Pen. se comunică Serviciului de Probațiune București. În temeiul art. 93 al. 2 lit. b C. Pen. impune inculpatului obligația să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de serviciul de probațiune sau organizate în colaborare cu instituții din comunitate."

Citește și: Sorinel Copilul de Aur a fost bătut la o nuntă. Instrumentele sale muzicale au fost distruse de nuntași

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?