Sosia Iuliei Vantur, candidata la un prestigios concurs de frumusete VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 17:20

Incredibil! Reporterii Stirilor Kanal D au facut o descoprire senzationala. Una dintre cele mai senzuale blonde a imbracat rochia de mireasa.

In urma cu doar trei luni, Iulia Vantur ne vorbea despre cum va arata nunta ei, ce rochia ar imbraca atunci cand va ajunge in fata altarului. A facut deja acest pas? Imbracata intr-o rochie alba cu trena, in stil medieval, aceasta frumoasa blonda radiaza de fericire. Este foarte eleganta, cu un machiaj care ii scoate in evidenta culoare ochilor si trasaturile delicate ale fetei. Oare Iulia Vantur si-a implinit visul si s-a casatorit departe de tara si de ochii indiscreti ai presei? Vedeta a imbracat doua rochii superbe de mireasa! Daca prima, a fost una care ii acoperea in intregime bustul,
cea de-a doua are un corset cu aplicatii aurii. Doamnelor si domnilor, este vorba de fapt despre Iulia Vantur de Rusia. Doua tinere frumoase cu o asemanare fizica izbitoare! Sosia vedetei TV este Natalia Pereverzeva, reprezentanta Rusiei la concursul Miss Earth 2012.

 

Taguri: