Sosirea mamei lui Orhan îi bulversează pe toți. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de vineri, 23 august, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Lidya, fiica lui Yaman și verișoara lui Tolga îl place pe Omer,

Sursa: sursă Kanal D

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” va fi difuzat de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

Sosirea mamei lui Orhan șochează întreaga familie Eren. Fatma spune că soțul ei a alungat-o și nu i-a mai permis să își vadă copiii, pe Orhan și pe Veli. Ea le-a pierdut urma, iar acum l-a văzut pe Orhan la televizor, la emisiunea culinară și așa l-a găsit.

Orhan îi spune să plece dar toți ceilalți o primesc bine și insistă să rămână la ei.

Aybike află că Șengul a șantajat-o pe Ayla pentru bani. Berk se desparte de Aybike fiindcă ea îl evită tot timpul și nu îi dă nicio explicație pentru comportamentul ei.

Akif și Yaman cumpără împreună un club.

Citește și: Vestea teribilă care a zguduit familia unui celebru actor turc. Ce a pățit Celil Nalçakan, cel care dă viață personajului Akif Atakul, în producția "Totul pentru familia mea"

Lidya, fiica lui Yaman și verișoara lui Tolga îl place pe Omer, iar pentru el se înscrie la colegiul lui. Cu toate acestea, Omer încă o iubește pe Susen. Ogulcan o place pe Lidya și tot interesul lui pentru Elif dispare brusc.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Mai jos poți urmări promo pentru primul episod al serialului “Totul pentru familia mea”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „ Totul pentru familia mea ”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri.

Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Citește și: Obiceiurile neobișnuite ale lui Onur Seyit Yaran, cel care l-a interpretat pe Doruk, din "Totul pentru familia mea", difuzat la Kanal D

Ultimul episod al serialului “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit luni, 3 iulie, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.