Sosita de peste mari si tari, Carmen Harra si-a dorit sa ia pulsul romanilor din zona rurala! Aceasta a facut o vizita de lucru intr-o comuna din apropierea capitalei! Iata cum au intampinat-o oamenii

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:29

Renumita clarvazatoare a mers pe ulitele comunei, unde a facut baie de multime. Aceasta a fost asaltata de oameni curiosi, care isi doreau sa o imbratiseze.

Cand deschide gura se aliniaza planetele. Numai ea stie cand cade gaina closca si cand se desparte Angelina de Brad Pitt. A venit insa si ziua de apoi. Din vastele ei apartamente cu vedere la ocean, Carmen Harra descinde la talpa tarii. Mai ca se ascunde praful prin gropile de pe ulita din Lunguletu, cand ii simte piciorul fin in pantoful roz precum viata din America.

Imbracata intr-o rochie roz, la care si-a asortat o pereche de pantofi de aceeasi culoare, Carmen Harra a pasit pe ulitele tarii, unde multi localnici au intampinat-o cu flori si diverse
atentii.

"Vreau sa imi iau si eu casa aici! Imi plac casele voastre! E o energie buna! Voi sunteti minunati! Trebuie sa ma inveti sa dau mancare la gaini! Pentru ca eu nu stiu sa dau la gaini, desi bunica mea a trait la tara, a trait 103 ani!", a spus Carmen Harra.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.