Sot PERVERS. Isi insela nevasta si planuia sa falimenteze firma la care lucra pentru a-i aduce cat mai multi bani amantei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:04

O sotie si-a vazut casnicia dusa de rapa din cauza josniciilor sotului ei, un barbat infidel, lacom si tata iresponsabil.

Ingrijorata ca sotul ei a devenit un cu totul alt barbat decat cel pe care il stia, Aura Olaru a apelat la sprijinul lui Ernest si al emisiunii" Ochii din umbra". Voia sa afle cu certitudine ce il determina pe sotul ei sa se poarte urat cu ea, dar si cu proprii copii. Sotii Olaru erau casatoriti de 30 de ani si avand impreuna doi copii.

Investigatia i-a confirmat femeii banuielile: barbatul avea intr-adevar o amanta si intentiona sa-si paraseasca nevasta pentru a-si construi un viitor alaturi de noua lui iubita.

Ceea ce nu stia femeia era ca sotul ei, aparent un om modest, avea tot felul de planuri marsave prin care sa falimenteze fundatia la care lucra pentru a-i aduce cat mai multi bani amantei sale. Cei doi amanti intentionau sa obtina ilegal dreptul de a lua in posesie o cladire, chipurile pentru a face un azil de batrani si locuinte sociale.
Pentru asta cei doi apelau la diversi sponsori carora le luau banii fara nerusinare, in numele unor asa zise acte de caritate si binefacere.

##VIDEO108957##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.