Sotia l-a gasit in magazie cu Neluta si a divortat instant. Acum o vrea pe Madalina, desi are varsta tatalui ei. Crezi care vreo sansa?

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 16 nov 2020, 00:00

Vasile a fost casatorit cu o femeie de 20 de ani pe care a inselat-o cu iubita din tinerete.

Barbatul de 45 de ani, de profesie pictor, a povestit ca a fost timp de mai multi ani, sclavul alcoolului. Intr-o seara, cand se afla cu prietenii intr-un bar din constanta, a cunoscut o tanara de doar 20 de ani si, dupa doar doua saptamani, s-au casatorit.
Fascinat de tanara care avea jumatate  din varsta lui, Vasile a hotarat sa se multe la Piatra Neamt, ca sa scape de anturajul din Bucuresti.
Intors in satul natal, barbatul si-a deschis o carciuma si a continuat sa bea. Mai mult, acasa a reintalnit-o pe Neluta, iubita din tinerete, care acum avea acelasi viciu ca si el.
Elena i-a surprins pe cei doi in magazia carciumii si l-a parasit. Vasile a renuntat si la Neluta si s-a intors in Bucuresti, unde nu a mai consumat alcool de doi ani.
Crezi ca are barbatul vreo sansa la inima Marilenei? Iata povestea lui:

Barbatul de 45 de ani, de profesie pictor, a povestit ca a fost timp de

mai multi ani, sclavul alcoolului. Intr-o seara, cand se afla cu prietenii intr-un bar din constanta, a cunoscut o tanara de doar 20 de ani si, dupa doar doua saptamani, s-au casatorit.

Fascinat de tanara care avea jumatate  din varsta lui, Vasile a hotarat sa se multe la Piatra Neamt, ca sa scape de anturajul din Bucuresti. Intors in satul natal, barbatul si-a deschis o carciuma si a continuat sa bea.

Mai mult, acasa a reintalnit-o pe Neluta, iubita din tinerete, care acum avea acelasi viciu ca si el.

Elena i-a surprins pe cei doi in magazia carciumii si l-a parasit. Vasile a renuntat si la Neluta si s-a intors in Bucuresti, unde nu a mai consumat alcool de doi ani.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Crezi

ca are barbatul vreo sansa la inima Marilenei? Iata povestea lui:

##VIDEO136564##

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.