Sotia liderului nord-coreean SOCHEAZA cu fiecare aparitie in public. Vezi care sunt aceste tinute! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:53

Sotia liderului nord-coreean, Ri Sol Ju face senzatie cu fiecare aparitie a sa in fata populatiei. Recent, Prima Doamna a aparut imbracata in pantaloni si sacou de culoare neagra, accesorizat cu o pereche de pantofi albi, in timp ce vizita o fabrica de tigla, alaturi de sotul ei.

Gestul este de-a dreptul reformator deoarece este cunoscut faptul ca in Coreea de Nord femeile sunt obligate, de decenii, sa poarte fuste lungi de culoare verde, gri sau albastra, in timp ce croiala este una militara.

 

Mai mult decat atat, sotia liderului nord-coreean a mai aparut in public cu o geanta Dior, iar pretul unui asemenea accesoriu este cat un salariu. Ri Sol Ju este un fost star pop si de cand a fost prezentata populatie drept sotia noului lider Phenian aceasta continua sa socheze cu fiecare aparitie, in ciuda faptului ca pentru noi nu este nimic exagerat sau

extravagant.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Acesta este considerat "apogeul" modei in Coreea de Nord, o tara in care domina vestimentatia inchisa la culoare si monotona. Mai

jos puteti vedea tinutele in care a aparut Prima Doamna si care au socat opinia publica.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.