Sotia lui a murit si l-a lasat cu doi copii si nenumarate amintiri frumoase. Uite ce gest a facut barbatul in memoria ei! Imaginile iti vor smulge o lacrima

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 05:41

Un barbat din Statele Unite a impresionat zeci de mii de oameni din intreaga lume prin gestul lui impresionant.

Omul a povestit pe reteaua de socializare Reddit ca nevasta lui a murit, lasandu-l cu doi copii si nenumarate amintiri frumoase.

La un moment dat el si-a dat seama ca intreaga casa era impanzita de lumanari cumparate de sotie, acestea fiind unul dintre lucrurile care ii placeau extrem de mult.

In loc sa le arunce, barbatul a facut un gest considerat de multi a fi impresionant: le-a topit pe toate si le-a aranjat in mai multe straturi intr-un borcan.



"Fiecare strat poarta un miros care imi aduce aminte de ea. Asa ca de fiecare data cand voi aprinde aceasta lumanare uriasa pe care am facut-o, o voi simti alaturi de mine", a scris omul pe Reddit.



Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.