Soția lui Adrian Minune a fost operată de urgență. Cum se simte acum Cati Simionescu

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 29 iul 2022, 11:55
Adrian Minune, Karmen, Cati Simionescu
Sursa: Facebook

Soția lui Adrian Minune a fost operată de urgență în Turcia. Artiistul a oferit primele declarații despre starea de sănătate a lui Cati.

Adrian Minune a trecut prin momente cumplite! Cati a ajuns pe mâinile medicilor și a fost operată de urgență. Ce a pățit soția artistului?

Citeste si: ULUITOR: Câți bani a ajuns să ia Florin Salam la o cântare!

Cati Simionescu, operată de urgență!

Cati Simionescu a fost operată de urgență în Turcia. Adrian Minune a făcut primele declarații despre starea de sănătate a soției lui, dezvăluind cum se simte acum.

Din cauza problemelor de sănătate din ultima vreme, Cati Simionescu a apelat la ajutorul specialiștilor în medicină. Soția celebrului cântăreț a trecut printr-o intervenție chirurgicală în Turcia, iar el nu a lăsat-o niciun moment singură.

Citeste si: Adrian Minune, suspectat de trafic de droguri? Cântărețul a spus care este, de fapt, adevărul: "Atâta timp cât poliția..."

Recent, Adrian Minune a făcut primele declarații despre starea de sănătate a soției lui, în semn de recunoștință pentru persoanele care s-au interesat zilnic de starea de sănătate a lui Cati Simionescu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Adrian Minunea făcut un live pe Facebook, în care a dat câteva detalii despre starea de sănătate a soției lui în aceste momente.

Astfel, artistul a mărturisit că a stat cu sufletul la gură în aceste zile, dar acum este fericit că soția lui se simte bine după intervenția prin care a trecut:  "Doamne mea este bine acum și sunt fericit.

Dumnezeu mai dă și după oamenii care sunt lângă tine. Live-ul acesta rămâne toată viața pentru toți cei care au fost lângă mine, în timpul acesta. Sunt obosit, nespălat de două, trei zile.

Sunt fericit că este Cati a mea bine, ca nou-nouță, e totul ok. O iubesc.", a spus solistul pe contul lui de Facebook.

Citeste si: Adrian Minune rupe tăcerea! Cântărețul face noi dezvăluiri despre relația cu Florin Salam: "Nu trebuie să fie lângă mine..."

Conform Wowbiz, Cati Simionescu ar fi fost găsită leșinată în casă, ceea ce l-a făcut imediat pe Adrian Minune să caute cele mai bune soluții pentru soția sa. 

Astfel, manelistul nu a mai stat pe gânduri și a dus-o pe soția lui în străinătate, la o clinică din Turcia, unde a trecut cu brio printr-o intervenție chirurgicală, care îi va îmbunătăți vizibil starea de sănătate.