Soția lui Alin Sălăjean de la Survivor România 2021, primele declarații despre conflictele în care războinicul este implicat: ”Moroșanu are o problemă”

Autor: Madalina Maftei
Alin Salajean nu se mai intelege cu coechipierii sai

Diana Sălăjean a făcut primele declarații despre situația din Republica Dominicană. Alin de la Războinici este impicat în tot mai multe conflicte la Survivor România 2021.

Soția lui Alin Sălăjean de la Survivor România 2021 a vorbit despre situația în care se află partenerul ei în cadrul competiției. Războinicul a fost criticat foarte dur de colegii săi, aceștea spunând despre el că nu are inițiativă și fuge de muncă.

Diana Sălăjean, dezvăluiri incredibile despre situația soțului său la Survivor România 2021

Diana a spus lucurilor pe nume și a dezvăluit lucuri interesante despre căsnicia ei cu războinicul de la Survivor România.

Aceasta a povestit cum este Alin, de fapt, acasă.

Diana a mărturisit că ei se ajută unul pe celălalt și își împart treburile, aceasta a mai recunoscut că Alin nu prea ia inițiativă.

”El a fost nominalizat, dupa cum spune si Sorin, pe considerente sociale, ca nu are initiativa in tabara. S-a stabilit ca Sorin face focul, Musty aduce cocos, iar Alin aduce puncte, deci recompensa.

Deci ar trebui să îi mulțumescă lui Alin că el le aduce mâncarea.

Alin a vrut sa mai dea o sansa grupului, el nu a atacat niciodata fara sa fie atacat. Eu asta am citit printre randuri, ca atacurile au fost asupra lui Alin si nu invers. El a spus ca printre colegii care il acuza ca este egoist sunt falsi. Eu incerc sa trec de sticla si sa il citesc pe Alin, dar lui îi place în viață corectitudinea.

Ce am observat este ca Alin a incercat sa ofere o a doua sansa grupului, dar nu i-a fost primita. Pana la urma, Survivor este un joc individual, trebuia sa fie putin in garda  ”, a explicat Diana Sălăjean.

Citeste si: Alin Sălăjean a aruncat bomba în consiliul de nominalizare: „Îmi doresc de Ziua Îndrăgostiților să iau masa pe malul mării cu...”

Soția lui Alin Sălăjean a spus totul despre partenerul său

Diana spune că soțul ei nu este genul de om care să fugă de muncă. Bruneta susține că dacă războinicii ar avea sarcinile mai bine definite, atunci ar ști fiecare ce trebuie să facă. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Eu cred ca problema la ei in tabara este ca nu au sarcini bine definite. Se vede ca Sorin aduce lemne, Musty aduce cocos. Alin nu a avut initiativa, a observat ca ceilalti si-au insusit niste sarcini si poate nu a vrut sa se amestece in lucruri care nu tin de el.

Dar daca si-ar imparti sarcinile, nu ar da un pas in spate, pentru ca nu este genul care sa se sustraga de la munca.

Acasa, daca ii spun ca eu dau cu aspiratorul si el sa dea cu mopul, el face. Dar daca nu îi spun nimic, initiativa nu vine niciodata de la el”,   a mărturisit soția Războinicului de la Survivor România 2021.

Citeste si: Soția lui Alin Sălăjean de la Survivor România a recunoscut că place un Faimos: "E bad boy!"

Alin a fost propus spre eliminare de către colegii săi de echipă, însă, soția sa a fost mai mult ca sigură că el va ieși favorit și nu va pleca acasă, așa cum s-a și întâmplat.

”Ma asteptam sa iasa Alin favorit si ma bucur ca s-a intamplat asa. Ma asteptam si la Marilena, dar eu as fi sperat să fie Albert pe locul al treilea. Când s-a autopropus nu am avut deloc emoții că se va întoarce acasă. Strategia a fost a întregului grup și le-a ieșit. El a propus decizia, iar grupul a fost de partea lui. Musty și Sorin vor să îl nominalizeze, dar ceilalți știu că Alin este cel mai bun și ar fi păcat să se întoarcă acasă”,   a spus soția lui Alin Sălăjean de la Survivor România 2021.

Diana Sălăjean a mărturisit un lucru incredibil, ea și partenerul ei nu sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților, ci doar ziua lui de nume și bineînțeles a cățelului lor. 

”Nu mai știu ce i-am scris. I-am scris un mesaj mai lung. Noi de obicei nu sărbătorim Valentines day, noi sarbatorim in fiecare zi pentru ca suntem foarte indragostiti. Dar este ziua lui de nume, pentru ca il cheama și Valentin. Si este ziua cățelului nostru care a implinit zece ani și l-am dus la salon și i-am făcut codița si urechile albastre, în culoarea războinicilor”,  a mai spus Diana Sălăjean. 

Diana Sălăjan, dezvăluiri despre Cătălin Moroșanu

Diana este de părere că Faimosul Cătălin Moroșanu are o problemă cu soțul ei. Totul după ce Moroșanu și Alin au avut câte ceva de împărțit, spunându-și vorbe acide. Diana crede că Moroșanu este puțin supărat pentru că soțul ei, Alin, este mult mai bun.

”Cred ca situatia a fost putin deplasata. Fiecare isi face strategiile cum vrea. Ei nu s-au dus acolo sa isi faca strategiile in fuctie de greutate. Dar vad Morosanu are o problema cu Alin. De departe se vede ca Alin este mai bun si cred ca Morosanu este putin suparat”,   a conchis Diana Sălăjean.

Citeste si: Diana Sălăjean, soția războinicului de la Survivor România, prima reacție după declarația de dragoste: ''Ma doare carnea pe mine''! Răspunsul dur al acesteia: ''Și-a tăiat singur craca de sub picioare''

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.