Soția lui Bill Gates a primit 1,8 miliarde de dolari la doar o zi după divorț! Cum se împarte averea celor doi miliardari?

Autor: Elena Padure
Actualizat: 24 mai 2021, 12:04
Sotia miliardarului Bill Gates a primit aproape doua miliarde de dolari la scurt timp dupa divort

O companie fondată de Bill Gates a transferat acțiuni de peste 1,8 miliarde de dolari către Melinda Gates, la o zi după anunțul divorțului.

Bill Gates i-a transferat acțiuni de pe peste 1,8 miliarde de dolari fostei soții Melindei Gates, la scurt timp după ce separarea lor a devenit oficială. Divorțul celor doi miliardari este considerat unul dintre cele mai scumpe din lume, surclasat doar de divorțul dintre Jeff Bezos, fondatorul Amazon, și fosta lui soție, MacKenzie Scott.

Bill Gates, transfer de aproape 2 miliarde de dolari către fosta soție

O companie fondată de Bill Gates, Cascade Investment, a transferat acțiuni în valoare de peste 1,8 miliarde de dolari către Melinda Gates la doar o zi după anunțul divorțului dintre cei doi,  care a venit după 27 de ani de căsnicie.

În prezent, Melinda Gates deține 14,1 milioane de acțiuni la Canadian National Railway Co., în valoare de aproximativ 1,5 miliarde de dolari, potrivit datelor Comisiei de Valori Mobiliare și schimb, valabile la 3 mai, conform  Bloomberg

Cascade Investment se ocupă cu investiții în imobiliare, energie și Horeca și deține acțiuni la zeci de companii publice, printre care Deere & Co. sau Republic Services Inc.

Averea soților Gates este de 145,4 miliarde de dolari, conform indexului Bloomberg Billionaires.

„După ce ne-am gândit multă vreme şi după ce am încercat totul pentru ca relaţia noastră să meargă mai departe, am decis să punem capăt mariajului.

Nu credem că mai putem continua împreună ca un cuplu”, au anunțat Bill şi Melinda Gates într-o postare comună pe conturile personale de Twitter.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bill Gates, declarații de ultima ora! Când va lua sfârșit pandemia COVID?

Ce a declarat Bill Gates despre sfârșitul pandemiei

Miliardarul american este de părere că omenirea va reveni la normal până la sfarsitul anului 2022. Ipoteza lui se bazează pe eficiența efortului de vaccinare al populației.

Conform  alephnews.ro, Bill Gates a menționat că numarul mare de oameni imunizati anti-COVID-19 va face ca numărul infectărilor să fie redus pe cât posibil, deși o combatere totală a pandemiei până în 2022 iese din discuție.

Citeste si: Cum se împarte averea lui Bill Gates după divorțul de soția sa, Melinda? Cei doi nu aveau un acord prenupțial

"Există încă câteva întrebări cu privire la cât de amplu se va folosi vaccinul Johnson & Johnson, dacă este acceptat, ar fi foarte benefic, dar unele dintre ţările bogate, inclusiv SUA şi Marea Britanie, chiar şi în această vară vor ajunge la niveluri ridicate de vaccinare şi  asta va permite să fie primite vaccinuri în întreaga lume la sfârşitul anului 2021 şi până în 2022 şi

astfel, nu vom fi eradicat această boală, dar vom putea să o reducem la un număr foarte mic până la sfârşit din 2022”, a declarat Bill Gates, potrivit  romaniatv.net

Citeste si: Bill Gates a estimat cand vom reveni la normalitate! Ce precizare importanta a facut miliardarul american despre viitoarele pandemii?

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.