Soția lui Cocoș de la Călărași și-a tatuat copilul făcut de manelist cu altă femeie! Cum a explicat Alina gestul făcut

Autor: Diana Ghita

Ce tatuaj și-a făcut soția lui Cocoș de la Călărași

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Cocoș de la Călărași, celebrul cântăreț de manele, a fost invitat, împreună cu familia lui, la emisiunea „Fiță cu Adiță”, unde au făcut dezvăluiri surprinzătoare.

Cocoș de la Călărași a participat la interviu alături de soția lui, Alina, de fata lor și de băiețelul pe care artistul îl are dintr-o relație extraconjugală. 

Cum a reacționat Alina când a aflat despre copilul lui Cocoș de la Călărași cu o altă femeie

Deși micuțul este făcut de cântăreț cu femeia cu care și-a înșelat partenera de viață, aceasta din urmă l-a acceptat pe copil.

În momentul în care a aflat despre el, Alina a avut parte de un adevărat șoc, însă, cu trecerea timpului, fiul lui Cocoș a devenit parte din familia lor, care, în prezent, pare una foarte fericită.

Soția lui Cocoș de la Călărași nu a aflat despre copil de la el, întrucât i-a fost teamă de impactul pe care l-ar fi putut avea această veste. Alina a fost înștiințată de o cunoștință despre acest lucru: „Știi ce a făcut bărbatul tău? Are copil cu una!”.

În acest sens, Adiță, prezentatorul emisiunii, a întrebat-o cum s-a simțit după ce a aflat despre băiatul lui Cocoș, iar ea a explicat că mai mult a afectat-o faptul că soțul ei a ținut un asemenea secret.

Citește și: Prima reacție a Danielei Iliescu după ce mama Geta a spus că fiul ei își înșală viitoarea soție: „Când creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gură, e jale”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Nu a fost greu, a fost că el mi-a ascuns. Toată lumea știa, apropiații, iar el nu a vrut, oarecum, să mă trădeze, să aflu. Și-a dorit să aflu de la el, dar nu a fost niciodată pregătit să vină să-mi spună și, într-o bună zi, am aflat”,  a povestit femeia.

Alina și-a tatuat copilul lui Cocoș de la Călărași

De asemenea, Alina a spus că această veste a venit într-un moment neașteptat, în care ea și Cocoș de la Călărași erau focusați pe fiica lor, Melisa, care se pregătește să pornească

pe propriul drum în viață: „Mi-a picat așa... Nu mă așteptam. Familia noastră, relația noastră era foarte închegată. Deja noi ne gândeam la viitorul Melisei”.

Citește și: Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat mâncare în casă”. Cum s-a schimbat viața artistului de când a devenit faimos

Însă, cu toate acestea, soția manelistului îl crește și îl iubește pe băiețel ca și cum ar fi propriul ei copil și nu face diferențe între el și Melisa.

Dovada clară constă în tatuajul pe care femeia și l-a făcut pe braț, cu chipul micuțului, alături de portretul lui Cocoș și al fiicei lor: „Sunt toți membrii”.

După aceste dezvăluiri, moderatorul l-a întrebat pe Cocoș dacă, în prezent, ar mai călca strâmb, iar acesta a răspuns, foarte hotărât: „Nu!”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.