Sotia lui Florin Salam a descoperit ce anume ii rezerva viitorul fiicei lor, Rania, chiar de la numerologul Mihai Voropchievici! Iata cum reactioneaza Roxana Dobre la aflarea predictiilor

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:55

Aceasta a marturisit cum i s-a schimbat viata de cand a adus-o pe lume pe micuta Rania Nicole.

Invitat in platoul "Teo Show", numerologul Mihai Voropchievici le-a transmis celor doi prezentatori ca vom scapa in curand de influentele nefaste ale "Maimutei de foc", cea care a guvernat anul trecut si vom intra oficial in anul "Cocosului", anul 1 universal, al unui nou inceput. Aceasta trecere va fi resimtita pe deplin de toata lumea, deoarece ne va merge bine si vom fi tantosi precum un cocos, vom inflori.

Iata ce predictii a facut numerologul despre fiica lui Florin Salam conform  datei sale de nastere si cum a reactionat vedeta:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.