Soția lui Gheorghe Dincă a mințit! Acuzații foarte grave după audieri

Autor: L.S.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, aduce acuzații extrem de grave la adresa familiei lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal.

El s-a arătat sceptic cu privire la rezultatele anchetării soției lui Dincă.

Familia lui Dincă a mințit în timpul audierilor, acuză Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu. El a precizat că nu crede că anchetatorii au aflat prea multe după orele de audieri.

Eu cred că această femeie minte cu nerușinare. Așa cum probabil au mințit și copiii săi.

Și-au dat seama că tatăl lor este într-o situație limită și trebuie să se salveze pe ei. Dacă individul ăsta și-a luat angajamentul că nu va vorbi și va tăcea pe veci luând în brațe cele două crime eu cred că ei au fost audiați pe drept de anchetatori, dar făsă să aibă prea multe elemente care să ducă la rezolvarea complicitățiilor lor”, a declarat Cumpănașu în direct, într-o emisiune televizată.

sursa: capital.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bogdan Mocanu a dat cartile pe fata! Afla de ce nu a vrut sa formeze un cuplu cu Bia si cum va reactiona aceasta, MAINE, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Sotia lui Dinca s-a intalnit cu Luiza la Caracal? Familia criminalului este audiata la DIICOT

Citeste si: VIDEO CUTREMURATOR- Un tanar din Medgidia si-a dat foc in masina: "Imi cer scuze mama, nu mai pot, nu mai pot sa rezist"

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.