Soția lui Kanye West, aspru criticată pentru ultima sa apariție. Bianca Censori a fost interzisă pe străzile din Florența

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 12 sep 2023, 23:10

Bianca Censori și Kanye West

Sursa: Cobra Team/Backgrid

Nu este un secret faptul că rapperul Kanye West și iubita lui, Bianca Censori, sunt adepții un stil vestimentar nonconformist. Diva s-a afișat aproape goală pe străzile din Florența.

Bianca Censori a fost interzisă pe străzile din Florența după ultima sa apariție. Vedeta a părut dezbrăcată.

Iubita lui Kanye West, aproape dezbrăcată pe străzile din Florența

Rapperul și iubita lui au petrecut câteva zile la Veneția, acolo unde au șocat cu unele apariții. Extrem de îndrăzneață, Bianca Censori nu s-a sfiit să-și arate formele, însă turiștii și autoritățile nu au apreciat acest lucru.

Citește și: 3 vedete care au apelat la mame surogat. „Am încercat mult înainte, le-am spus tuturor şi nu s-a întâmplat. Este foarte greu şi deprimant‟

Bianca Censori a purtat un top minuscul de culoarea pielii, dar și o pereche de pantaloni extrem de mulați în aceeași nuanță. Ținuta aleasă de divă a creat iluzia că aceasta ar fi goală, oripilând trecătorii.

Citește și: Kaney West s-a căsătorit. Cine este noua lui soție și cu ce se ocupă aceasta

Aceștia nu au șocat doar prin apariții, ci și prin gesturi. Rapperul a fost surprins cu pantalonii în vine, iar Bianca Censori părea că stă în genunchi, totul în timpul unei plimbări cu apa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Reprezentanții companiei de ambarcațiuni au reacționat

În urma fotografiilor apărute în mediul online, autoritățile și locuitorii din Florența au reacționat dur pe rețelele de socializare. Aceștia se gândesc chiar la impunerea unui restricții pentru cei doi amorezi.

Citește și: Șoferii Tesla s-au săturat de scăpările lui Elon Musk pe Twitter!

Purtătorul de cuvânt al Venezia Turismo Motoscafi susține că cel ce conducea ambarcațiunea era concentrat la condus și nu a putut fi atent la gesturile celor doi îndrăgostiți.

„În plus, la bord se afla o a treia persoană, care i-a însoțit pe domnul și doamna West, care bloca accesul vizual al șoferului spre locul unde erau vedetele. Ne disociem complet de astfel de acte și comportamente. Domnul West și partenera lui cu siguranță nu vor mai fi bineveniți la bordul ambarcațiunilor companiei noastre”, a spus acesta potrivit The Independent

Citește și: Kanye West a rămas fără cont de Twitter, după ce Elon Musk a decis să-l suspende. Care a fost motivul care a dus la această decizie radicală din partea patronului platformei de socializare

Cei doi nu sunt la prima abatere vestimentară. După ce și-au oficializat relația, Kanye și Bianca au avut apariții intens comentate de presa străină.

Bianca a fost surprinsă plimbându-se pe stradă în dresuri transparente, lăsând totul la vedere.

Bianca Censori a trecut prin mai multe schimbări vestimentare și fizice, din momentul în care a început o relație cu controversatul Kanye West.

 

Taguri: