Sotia lui obeza se inchidea in fiecare zi in baie si statea acolo cel putin o ora. Nu intelegea de ce, asa ca a montat o camera ascunsa acolo. Cand s-a uitat pe inregistrari a inceput sa planga! Uite ce facea femeia

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:51

Clipul de mai jos a ajuns viral pe Youtube si a strans pana acum peste 1,5 milioane de vizualizari de la postare.

Totul a pornit dupa ce un barbat a decis sa instaleze o camera ascunsa in baie, pentru a-si verifica sotia. Omul a decis sa faca acest lucru din cauza ca femeia se inchidea zilnic in baie si statea acolo minim o ora.

Cand a vazut imaginile, barbatul a ramas marcat de ceea ce a vazut. Nevasta lui se cantarea si se privea insistent in oglinda, ajungand sa planga aproape de fiecare data din cauza faptului ca nu reuseste sa scape de surplusul destul de mare de kilograme.

In plus, omul i-a gasit si jurnalul secret, in care ea isi exprima regretul, dezamagirea si tristetea legate de felul in care arata. Cand a vazut prin ce drama trece, el a facut un gest iesit din comun.

I-a compus o melodie de incurajare, prin care ii transmitea ca este alaturi de ea si ca, pentru el, este cea mai frumoasa femeie, indiferent de numarul de kilograme pe care le are in plus.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata imaginile: