Soţia lui Petrică Cercel, mesaj plin de durere în ziua înmormântării. Ce a transmis Ana

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 02 aug 2022, 08:30
Petrică Cercel împreună cu soţia lui, Ana.

Petrică Cercel a lăsat în urmă o soție văduvă, 3 copii și cinci nepoți, care vor trebui să învețe să trăiască fără dragostea lui. Iată ce mesaj i-a transmis Ana în ziua înmormântării.

Petrică Cercel a fost înmormântat duminică, 19 septembrie, la cimitirul Ghencea din Capitală. Celebrul cântăreț de muzică lăutărească a fost răpus de Covid-19. Artistul a fst condus pe ultimul drum de familie, cei mai buni prieteni, dar și fani.

Însă, persoana care este de departe cea mai devastată de durere este soția lui Petrică Cercel. Iată ce mesaj i-a transmis Ana băbatului care i-a oferit trei copii. 

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu Ionuț Cercel, după moartea tatălui său? „Plânge si strigă la...”

Ana, mesaj dureros la înmormântarea lui Petrică Cercel

În capela unde a fost depus trupul fără viață al cântărețului au fost prezente zeci de coarne, dar câteva sunt impresionate.

Ana, văduva lui Petrică Cercel, a ales o coroană uriașă de flori albe pe care a scris un mesaj emoționant.

Citeste si: Petrică Cercel a fost înmormântat mai târziu decât se planificase inițial. Care a fost, de fapt, motivul amânării

Coroana reprezintă o jumătate de inimă, iar în interiorul acesteia se află un mesaj extrem de emoționant pe care soția lui Petrică Cercel l-a trecut.

”Cu adâncă durere! Până la moarte, soția ta”, a scris Ana Cercel pe coroana care se află lângă sicriul regretatului cântăreț.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce se întâmplă cu Ionuț Cercel

Ionuț Cercel este devastat și nu se mai poate opri din plâns.

Artistul nu se aștepta ca tatăl lui să fie răpus de Covd-19, el era optimist și a sperat până în ultima clipă că Petrică Cercel se va vindeca.

„Este foarte greu, nu știu de ce Dumnezeu este nedrept câteodată. Copiii lui il divinizau, il iubeau foarte mult. Ionuț plânge si strigă la Dumnezeu, spune că l-a luat prea devreme și încă avea nevoie de tatăl lui.

El l-a numit pe tatăl lui un îngerul alb, de aceea vrea ca toată lumea sa fie îmbrăcată in alb. Vrea sa fie lumină în jurul tatălui său”, a spus Luis Gabriel, la un post de televiziune.

Citeste si: UPDATE: MOTIVUL pentru care toate persoanele se vor îmbrăca în alb la înmormântarea lui Petrică Cercel. Cand are loc inhumarea artistului

Cu o săptămână în urmă, Ionut Cercel a confirmat că tatăl său este internat la Terapie Intensivă. Acesta declara că analizele lui Petrică Cercel au ieșit mai bine și se aștepta să-l ia acasă. Însă, nimeni nu se aștepta că ce este mai rău ar urma să se întâmple. 

”Ceea ce am postat eu pe pagină e adevărat. Tata are niște probleme de sănătate, cu virusul ăsta, cu COVID, sperăm că vor trece toate cu răbdare și credință, suntem oameni credincioși și credem și în medicii din România.

Este internat la Terapie Intensivă, la un spital din Capitală. Medicii, doar ce am vorbit cu ei, mi-au zis că analizele au ieșit un pic mai bine, dă semne că-și revine. E internat de destul de multe zile.

A stat puțin acasă, l-am văzut că nu se simte bine și eu l-am dus la spital, i-am făcut testul. Am considerat că acolo știu medicii ce să facă cel mai bine.
Nu i-a fost teamă, tatăl meu a fost puternic tot timpul, mi-a zis că totul va trece cu bine.

Noi suntem oameni credincioși, credem în Dumnezeu și în toate minunile lui, știm că finalul va fi unul fericit.
Tratamentul începe să dea roade, analizele ies din ce în ce mai bine.

Din fericire, tata nu are niciun fel de probleme de sănătate. Eu l-am dus pe picioare la spital, ieri avea o stare destul de normală. La câteva zile de la internare i s-a agravat starea  ”,  a declarat Ionuț Cercel.