Soția lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina, rupe tăcerea: „M-a lovit cu palma peste față”. Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea crimei și de la ce a pornit totul

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 14 feb 2024, 15:03

Soția lui Sorin Anghel face declarații cutremurătoare

Sursa: Facebook

Sorin Anghel este bărbatul ucis cu bestialitate la Padina. Soția acestuia a dezvăluit de la ce a pornit întregul scandal, dar și cum au arătat ultimele clipe din viața bărbatului.

Filmul tragediei de la Padina. Soția lui Sorin Anghel a oferit detalii despre cum a evoluat scandalul în care soțul ei a fost înjunghiat mortal. Potrivit relatărilor, incidentul a izbucnit în timpul unei petreceri din Padina (Dâmbovița), iar principalii suspecți în cazul acestei crime sunt trei membri ai clanului Fabian din Capitală.

Soția lui Sorin Anghel face dezvăluiri cutremurătoare cu privire la tragedie

Potrivit informațiilor puse la dispoziție polițiștilor, soția lui Sorin Anghel a relatat polițiștilor faptul că s-a deplasat la Padina împreună cu soțul și o prietenă, cazându-se la o cabană, acolo unde era găzduită și sora soțului ei împreună cu alți prieteni. Motivul acestei deplasări a fost un concert programat la ora 14.00 în fața hotelului din Padina, acolo unde participa DJ Dirty Nano.

Citește și: „Un băiat foarte bun” Sorin, bărbatul atacat cu maceta la petrecerea din Padina, a murit la doar câteva zile înainte de ziua sa de naștere

Aceasta a precizat că au asistat la concert și au stat în apropierea scenei până la terminarea evenimentului, iar după încheierea concertului, aceștia au intrat în pub-ul hotelului, unde au ocupat o masă lângă bar. În timpul petrecerii, femeia susține că l-a observat pe Alex Velea în compania a trei bărbați( presupușii agresori). Aceasta a menționat că, în timpul incidentului, Alex Velea s-a făcut nevăzut.

”Majoritatea celor din anturajul nostru am dansat în fața lăutarilor. Aceștia erau poziționați aproape de bar, pe stânga, cum se intră pe ușa principală.   Noi am dansat pe parcursul serii mai multe ore. La un moment dat, eu m-am urcat pe un scaun și am continuat să dansez. Unul dintre bărbații de etnie romă a venit în zona unde dansam și a început și el să danseze.

Nu am fost atentă la acest bărbat fiind amplasat pe dreapta mea, iar soțul meu în fața mea. ”,  a spus soția lui Sorin Anghel, potrivit Antena3CNN.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Sorin Anghel ar fi fost cel care l-a lovit primul pe unul dintre agresori

Femeia susține că l-a observat pe soțul ei atunci când acesta l-a lovit cu pumnul pe unul dintre bărbați, gest al bărbatului pe care nu și-l poate explica. Soția lui Sorin Anghel a dezvăluit faptul că au fugit spre bar și că cei trei bărbați i-au alergat prin tot barul.

”Acei bărbați aruncau spre soțul meu cu sticle și pahare. Doi dintre bărbații de etnie au intrat peste noi în bar și l-au lovit pe soțul meu, dar nu pot preciza unde l-au lovit.(...) Rețin și că am văzut un cuțit în mâna unuia dintre ei, dar nu îmi amintesc în mâna căruia dintre ei.  Acesta s-a dus către soțul meu și a dat în el, dar nu am observat unde l-a lovit. Soțul meu era căzut peste niște lădițe cu băutură. Eram disperată și nu mai știam cum să fac să îl ajut. Am tras și eu de mâna aceluia care avea cuțit în mână, iar el m-a respins, a zis că ne omoară pe toți și m-a lovit cu palma peste față.”,  a mai spus femeia, potrivit sursei menționate anterior.

Femeia și soțul ei ar fi ajuns în afara hotelului prin ușa principală, unde agresorii l-au atacat din nou pe soțul ei. Aceasta a încercat să îl susțină, însă bărbatul nu se mai putea ține pe picioare. DJ-ul prezent la petrecere ar fi încercat, de asemenea, să îl apere, ba chiar ar fi strigat la agresori să se oprească, moment în care și el a fost lovit. După ce i-au mai aplicat câteva lovituri lui Sorin Anghel, cei trei bărbați s-ar fi făcut nevăzuți.

Citește și: Iubita principalului suspect de la Padina se teme pentru viața ei: ”Sunt foarte periculoși”. Ce spune tânăra despre acuzațiile împotriva iubitului său

Cei din grupul lor au încercat să îl urce pe soțul ei în mașină pentru a-l transporta la spital, însă echipajul de ambulanță i-a sfătuit să nu îl miște și să încerce să-l resusciteze. În ciuda manevrelor de resuscitare, Sorin Anghel nu a supraviețuit.

Atacatorii au fost prinși, urmând să fie supuși unor evaluări psihiatrice, precum și recoltării de probe biologice pentru a se determina dacă erau sub influența substanțelor interzise la momentul tragediei. Conform surselor din cadrul anchetei, înainte de tragicul incident, suspecții ar fi furnizat droguri, pe care le-ar fi consumat mai mulți participanți la petrecere. Frații George-Armando Marin (24 de ani), Laurențiu Marin (31 de ani), cel presupus a fi autorul înjunghierii fatale, și Louis Justin Marin (18 ani) sunt cei trei suspecți implicați, fiind și fiii vrăjitoarei Sidonia.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.