Soția lui Ștefan Stan este însărcinată. Cum au făcut marele anunț?

Autor: B.H.

Ștefan Stan se poate considera un bărbat împlinit. Artistul urmează să devină tată pentru prima oară și este în culmea fericirii.

Ștefan Stan și soția acestuia, Simona, au făcut marele anunț. Cei doi se pregătesc pentru cel mai important moment din viața lor: vor deveni părinți.

Cei doi au trecut prin multe împreună până să ajungă să se căsătorească, iar acum, la scurt timp de la momentul în care au devenit oficial o familie, Ștefan Stan și Simona au dat vestea cea mare.

Citeste si: În ce condiții ar trebui purtată masca de protecție în mașină? Detaliul care poate face diferența

Soția lui Ștefan Stan este însărcinată. Cum au făcut marele anunț?

Invitați în platoul emisiunii "Teo Show", Ștefan Stan și Simona nu și-au putut ascunde fericirea și au anunțat că urmează să devină părinți.

"Era irascibilă, nu înțelegeam ce se întâmplă.

I-am luat test de sarcină și când m-am întors acasă, ea plângea. M-am speriat, nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Poate să fie orice, fetiță să fie. Ar trebui să aibă două nume."
, a spus Ștefan Stan.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Fiind cu piciorul în gips, l-am rugat să meargă la farmacie să cumpere un test de sarcină. Apoi a mers până afară să plimbe câinele. Când s-a întors, plângeam în baie.", l-a completat Simona.

Citeste si: Nelu Tataru: "Efectul celor trei zile îl vom vedea de joi încolo, când vom vedea dacă această bucurie exagerată sau senzaţie de libertate exagerată va produce şi efecte"

Imediat după ce au dat vestea în direct, Ștefan Stan nu a rezistat tentației și a vrut să își anunțe și prietenii virtuali că se pregătește intens pentru rolul de tătic. Artistul a postat pe instagram o fotografie în care apare alături de soția lui, iar în dreptul ei a scris o descriere care nu mai are nevoie de nicio explicație: "Eu nu am păstrat distanța!"

Citeste si: Ipoteză explozivă în cazul sopranei care a căzut pe scări! Soțul femeii ar fi avut o amantă