„Soția mea este icoana mea sfântă”. Costel Biju, declarații în exclusivitate la „Fiță cu Adiță” despre familia lui. Artistul nu își vede viața fără copii

Author: Andreea Buinoschi

Oricât de mulți bani ar face de pe urma evenimentelor numeroase la care este solicitat, Costel Biju pune familia pe primul loc

Sursa: Instagram

Costel Biju, deși se bucură de un succes imens pe plan profesional, susține că cea mai mare realizare a lui sunt copiii. Tot ce face acesta este pentru familie și ar da orice pentru ca celor mici și soției să le fie bine.

Costel Biju a fost invitat în emisiunea „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, unde a dezvăluit cât de mult înseamnă familia pentru el, dar și câți prieteni adevărați are.

Costel Biju este împlinit datorită familiei

Oricât de mulți bani ar face de pe urma evenimentelor numeroase la care este solicitat, Costel Biju pune familia pe primul loc.

Acesta ar face orice pentru copii și pentru familie și nu s-a ferit din a recunoaște cât de mult înseamnă familia pentru el.

„Totul. Mă încarcă cu energie pozitivă (n.r. soția lui), am pentru cine să muncesc, am pentru cine să plec de acasă, ca să le fac un viitor și să le ofer o viață cât se poate de frumoasă.

Soția mea este icoana mea sfântă și copiii mei la fel.

Atunci când mă întorc de la eveniment, de unde vin, turnee, din țară, București, de oriunde cânt și mă întorc acasă și merg în camerele băieților mei, îi sărut și, de-abia atunci, mă pun și eu să dorm. Sunt comorile mele.

Citește și: Sarah Prodan, cu lacrimi în ochi când vorbește despre mama sa: "Când o văd pe mama plângând, parcă mă rupe!” Tânăra a făcut dezvăluiri inedite despre relația specială cu Anamaria Prodan

Eu îi răspund soției mele, mă sună, dar nu mă sună ea cu cameră, îmi țin telefonul deschis. Nu o neglijez pe partea asta niciodată”, a povestit Costel Biju.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Costel Biju are un singur prieten adevărat

Așa cum era de așteptat, mai ales în cazul persoanelor avute, mulți oameni încearcă să se apropie, pentru a avea diferite lucruri de câștigat.

Tocmai din acest motiv, Costel Biju are un singur prieten adevărat și toți cei din jurul lui știu acest lucru.

În schimb, atunci când vine vorba de dușmani, numărul lor este mult mai mare, însă Costel Biju nu pune la suflet energia negativă și se concentrează doar asupra a ceea ce este important pentru el.

„Prieteni adevărați? Am prieteni. Prieten adevărat ce înseamnă? Nu a avut niciodată nevoie, în viața lui, de la mine, pe gratis, ceva, nu a fost pe avantaj, nu am avut nevoie niciodată de la el și

așa mai departe. Nu ne folosim de forțele, și de banii, și de avantajele noastre.

Am un prieten pe care îl salut și știe și el și știu și cei care ne înconjoară că el este prietenul meu cu adevărat. Mihai se numește, Mihai Stoica, pot să spun că este prietenul meu.

Citește și: Cel mai mărinimos gest pe care l-a făcut Jador pentru fratele lui! Toată familia a început să plângă: „Am crezut în visul ăsta mereu”

Dușmănit? Îți dai seama că, dacă nu ai dușmani, nu ești ce trebuie. Am dușmani, dar eu nu dușmănesc. Mă bucur, clar. Dacă nu ești dușmănit, nu ești cunoscut. Cine să te dușmănească, dacă nu te cunoaște nimeni?”, a mai precizat acesta.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.