Sotia premierului canadian are coronavirus. Justin Trudeau este in izolare

Autor: L.S.
Actualizat: 30 nov 2020, 08:00

Sophie Grégoire Trudeau, soţia premierului canadian, a fost testată pozitiv cu coronavirus

Sophie Grégoire Trudeau, soţia premierului canadian, a fost testată pozitiv cu coronavirus şi va rămâne în carantină "pentru o perioadă nedeterminată", a anunţat, joi seară, cabinetul lui Justin Trudeau, relatează AFP.

" Premierul este sănătos şi nu prezintă niciun simptom. Totodată, ca măsură de precauţie şi la sfatul medicilor, el va fi în izolare pentru 14 zile", a menţionat sursa citată, care a precizat că Sophie Grégoire Trudeau se simte bine şi simptomele sale sunt "moderate".

Premierul îşi va continua munca de acasă, urmând ca vineri să se adreseze poporului canadian.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: 59 de imbolnaviri cu coronavirus in Romania. Sase persoane au fost infectate de o femeie din Hunedoara care nu a spus ca vine din Italia

Citeste si: TABLOU INTERACTIV Coronavirus în România: Situația actualizată din fiecare județ din țară. Unde sunt cei infectați, câți sunt în carantină și câți sunt monitorizați

Citeste si: Ministerul Educatiei a anuntat ca TVR va incepe programul "Telescoala" pentru elevii care stau acasa

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.