Soția regretatului Benone Sinulescu, despre ultimele zile de viață ale artistului! Elena Sinulescu, acuzații grave la adresa fostului impresar al soțului ei! "Nu voiam să o spun niciodată"

Author: Ana Filip
Actualizat: 19 nov 2021, 21:24

Sotia lui Benone Sinulescu despre ultimele zile de viata ale artistului

Sursa: Captură KANAL D

Elena Sinulescu a vorbit cu lacrimi in ochi despre ultimele zile de viata ale artistului, dar a deschis si un subiect sensibil despre scandalul cu fostul impresar al sotului ei.

Îndrăgitul artist de muzică populară Benone Sinulescu a decedat pe 18 noiembrie 2021, din cauza unei pneumonii care s-a agravat. Cea care i-a fost mereu alături în toți cei 40 de ani de căsnicie, soția Elena Sinulescu, îngenuncheată de durere, a făcut primele declarații despre cumplită pierdere.
În această după-amiază, Teo Trandafir și Bursucu au intrat în legătură directă prin Skype, cu soția regretatului Benone Sinulescu, care, vizibil îndurerată a vorbit despre ultimele zile de viață ale artistului.

Elena Sinulescu, despre ultimele zile de viață ale soțului ei, Benone Sinulescu!

Regretatul Benone Sinulescu vorbea cu mare drag mereu despre iubirea care îl lega de soția să, despre faptul că i-a fost mereu alături la bine și la rău, că niciodată nu s-au trădat și s-au iubit că doi copii. Soția sa, Elena, a mărturisit că au împlinit 40 de ani de căsnicie, chiar cu o zi înainte de tragicul deces.

"Am fost foarte compatibili! Ne-am împăcât foarte bine! Am rezistat 40 de ani, pe care i-am împlinit chiar pe 17 noiembrie și el ieri a plecat, deci undeva a vrut să fie o suma rotundă probabil! Sunt atât de debusolată și atât de amărâta încât mi-e greu să vorbesc!", a spus soția artistului.

Elena Sinulescu a fost cu atât mai emoționată în momentul în care în cadrul emisiunii Teo Show, au fost difuzate câteva imagini cu regretatul artist în care acesta își exprimă dragostea nemărginită pentru soția sa.

"O căsnicie foarte frumoasă! Am așteptat eu cât am așteptat dar Dumnezeu mi-a ajutat! Dumnezeu îți mai da și pe suflet! Am o soție căreia nu pot să-i găsesc niciun cusur! Fiindcă o iubesc eu prea mult dar așa și este! Nu avem certuri în casă, înțelegerea e absolut deplină!", a mărturisit artistul cu ceva vreme în urmă într-o înregistrare realizată de echipa Teo Show.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Întrebată care a fost cauza cumplitului deces al soțului ei, Elena Sinulescu a vorbit cu lacrimi în ochi despre ultimele zile de viață ale lui Benone, care a fost chinuit de o pneumonie teribilă ce i-a adus sfârșitul.

"A fost o cauza faptul că a făcut pneumonie de aspirație în ultimul moment, care cu toate perfuziile, cu toată cantitatea de oxigen pe care i-au dat-o concentratoarele nu a reușit să elimine acea flegmă care s-a depus în

gâtul lui și care pur și simplu i-a obturat căile respiratorii și glutita! Asta a fost! El a avut ambele carotide înfundate și nu se putea face operație! I-au fost văzute analizele pe care le-a efectuat la Timișoara și la Arad, computer tomograf, RMN și Doppler și toți au concluzionat că nu i se poate face o intervenție chirurgicală, ci doar tratament medicamentos. Chiar se recuperase după perioada din vara, dar a apărut această pneumonie care se pare i-a pus capac.",
a precizat soția artistului.

Citeste si: Imagini nevăzute cu regretatul Benone Sinulescu! Iată cum a fost surprins celebrul artist chiar în casa în care a locuit în ultimii ani alături de soția sa!

Elena Sinulescu, acuzații grave la adresa fostului impresar al soțului ei! "Nu voiam să o spun niciodată"

Pe de altă parte, Elena Sinulescu a fost întrebată și despre dispută iscată cu fostul impresar al soțului ei, Ionuț Pavel, la adresa căruia a lansat câteva acuzații grave. Soția artistului a mărturisit că fostul impresar ar fi creat un cont de YouTube și de Facebook cu numele lui Benone Sinulescu și și-a însușit toate veniturile încasate din vizualizări.

Citeste si: Ce pensie avea Benone Sinulescu? Suma modestă pe care artistul o primea după 50 de ani de muncă

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?