Sotia unui fotbalist roman a slabit 40 de kg! Tanara si-a operat bratle, mainile si picioarele pentru a scapa de pielea in exces! Iata cine este aceasta si cum arata in prezent

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:34

Desi ani la rand s-a chinuit sa slabeasca, aceasta a ales in cele din urma metoda micsorarii stomacului, insa avea sa se confrunte cu problema pielii in exces.

Adina Bourceanu face furori cu silueta sa, dupa ce a reusit sa slabeasca 40 de kg, apeland la operatia de micsorare a stomacului, insa apoi s-a lovit de o alta problema, pielea in exces.

Tanara si-a luat inima in dinti si a decis sa actioneze si acest sens, recurgand la noi interventii menite sa ii reduca pielea in exces, care ii dadea batai de cap.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata ce a declarat Adina Bourceanu despre costul operatiei si ce sfaturi a oferit femeilor care intentioneaza sa recurga la o astfel de interventie:

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.