Soția unui tânăr în vârstă de 19 ani s-a stins din viață. Femeia avea 76 de ani, iar tânărul este sfâșiat de durere

Author: Lavinia Medrea

Soția unui tânăr în vârstă de 19 ani s-a stins din viață. Femeia avea 76 de ani, iar tânărul este sfâșiat de durere

Sursa: Twitter LADbible

O femeie în vârstă de 76 de ani, care ar fi trebuit să se mărite cu Giuseppe D’Anna, logodnicul ei, în vârstă de 19 ani, a murit. Iată care a fost, de fapt, cauza!

Giuseppe D’Anna, tânărul în vârstă de 19 ani, al cărei logodnică avea 76 de ani, a anunțat, cu durere în suflet, că femeia a încetat din viață.

Logodnica unui tânăr de 19 ani a murit. Femeia avea 76 de ani

Giuseppe D’Anna a rămas fără iubita lui chiar înainte de căsătorie. Femeia în vârstă de 76 de ani a decedat recent.

Tânărul a făcut tristul anunț pe platforma TikTok, acolo unde posta foarte des videoclipuri alături de logodnica lui, înainte să moară, 

„Cel mai frumos înger dintre toți”,  a scris Giuseppe D’Anna, într-una dintre postările sale, care a adunat 25.000 de aprecieri.

Citeste si: Cristina Pucean a dezvăluit când a început, de fapt, relația ei cu Bogdan de la Ploiești. Dansatoarea a pus punct zvonurilor apărute de-a lungul timpului: „La început am fost doar prieteni”

Cauza exactă a morții este necunoscută, dar având în vedere vârsta femeii, este posibil ca unele probleme de sănătate să fi apărut. Giuseppe D’Anna a dat de înțeles că logodnica lui ar fi avut probleme care i-ar fi cauzat dureri, iar acum se poate odihni în pace.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„În sfârșit, totul s-a terminat, poți să te odihnești de acum, iubirea mea”, a transmis Giuseppe D’Anna.

Fanii sunt șocați de moartea femeii de 76 de ani

Deși Giuseppe D’Anna și logodnica lui, în vârstă de 76 de ani, au fost judecați pentru că au o relație în care există o mare diferență de vârstsă, au existat și susținători care și-au exprimat regretele față de decesul femeii. 

„Spuneți-mi că o glumă, nu poate fi adevărat, minunea unei bunici fantastice și a unei femei extraordinare, nu vreau să cred și nu vreau să cred asta”.

Citeste si: Dragostea nu are vârstă! Un tânăr în vârstă de 19 ani și-a cerut în căsătorie iubita, în vârstă de 76 de ani

„E o glumă sau a dispărut”, „E adevărat? Nu pot să cred, vă rog să-mi spună cineva ce s-a întâmplat”,  sunt doar câteva dintre comentariile pe care tânărul le-a primit, la auzul veștii morții iubitei lui.

Femeia în vârstă de 76 de ani și iubitul ei de 19 ani au devenit faimoși peste tot din cauza relației lor, în care există o diferență de 57 de ani.

Giuseppe D’Anna era foarte fericit pentru că urma să se însoare cu logodnica lui, care i-a acceptat cererea în căsătorie dar, din nefericire, viața a avut alte planuri, iar femeia în vârstă de 76 de ani a decedat înainte de nuntă.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.