Sotii Truica risca sa fie executati silit! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 14:35

Desi si-au incheiat socotelile pe plan personal si s-au despartit de aproape un an, inca sotii Truica au probleme cu bancile.

 In luna august a anului 2008, cei doi au facut un credit de 3 milioane de euro la una din bancile din Romania. au avut 36 de luni la dispozitie pentru a-l plati. Doar ca nu au respectat termenul din contract. Astfel ca banca a cerut executarea lor. Si a si obtinut-o la Judecatoria Sectorului 1.

Pentru ca nu au achitat la timp datoria sotii Truica au acum de plata 3.132.063
milioane de euro. Numai dobanzile sar de 100.000 de euro la care se adauga comisionul bancii de 24.000 de euro. Pentru acest imprumut cei doi soti au pus gaj doua terenuri care se afla pe raza judetului Ilfov, in Snagov. Cele doua parcele au 5000 de metri patrati fiecare.

Pentru ca tacamul sa fie complet, cei doi soti au contractat in 2008 si o descoperire de cont in valoarea de 380.900
de lei. Nici pe aceasta nu au achitat-o in cele 24 de luni, cat era prevazut in contract. Acum banca le cere inapoi aceasta suma si dobanda in valoarea de 86.494 de lei.

Pentru a se asigura ca isi va recupera toata suma, banca a introdus aceasi actiune la Judecatoria Buftea. Asta pentru ca si pe teritoriul judetului Ilfov cei doi au proprietati, care ar putea fi executate.
Potrivit unor surse judiciare, astfel de actiuni ar putea fi introduse la mai multe instante, respectiv acolo unde cei doi au terenuri sau case din care se poate recupera bani.

Sotii Truica incearca sa se desparta legal de aproape un an.




 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.