Soțul Adelei, polițista care s-a împuscat în cap în toaleta unei gări, acuzat că își face imagine de pe urma soției decedate! Ce a publicat el pe contul de TikTok după tragedie

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 oct 2022, 00:05

Adela, politista care s-a impuscat in cap, avea depresie

Durerea din familia Adelei, politista care si-a pus capat zilelor la numai 25 de ani, este cu atat mai mare cu cat nu au inteles gestul fetei.

Politista de 25 de ani care s-a impuscat in baia garii din Strehaia a lasat o multime de semene de intrebare in urma si o familie care nu isi poate reveni nici acum. Tanara era proapspat casatorita, avea toata viata inainte, avea o casnicie ca in povestit, insa, se pare ceva a macinat-o teribil pe frumoasa politista care intr-un moment de cumpana s-a sinucis in baia garii din Strehaia. Nimeni nu am mai putut face nimic pentru ea, iar vestea pentru familia si sotul ei a fost devastatoare. 

Citeste si: Reacția neașteptată a părinților Raisei la scrisoarea polițistului: "Știe că a omorât un copil"

Ce a postat sotul Adelei, politista care s-a sinucis, pe contul lui de TikTok

Se pare ca atat familia cat si apropiatii stiau de depresia prin care trecea politista si aceasta chiar a consultat un medic. Multi critica pe cei din familie ca nu au stiut sa gestioneze aceasta problema grava a Adelei si au lasat-o asa ajungand sa recurga la gestul suprem.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prietenii Adelei sunt si acum in stare de soc si spun ca nu s-au asteptat o secunda la gestul tinerei: "Ceea ce pot sa vă spun este faptul că nu ne-am așteptat o secundă la acest gest din partea ei,

fiind o persoană foarte puternică și împlinită din toate punctele de vedere. În niciun caz nu e vorba despre o ceartă cu soțul, așa cum s-a scris foarte mult.” 

Citeste si: Primul mesaj transmis de soțul polițistei din Strehaia, care s-a împușcat în cap: „Îngerul meu m-a părăsit”

Val de reactii din partea internautilor la adresa sotului politistei

Mai mult, sotul Adelei isi striga durerea ne mai reusind sa isi stapaneasca lacrimile si suferinta teribila. Pentru a-si mai alina dorul de sotia lui, politistul a publicat pe contul lui de TiKTok canteva filmulete cu ea. Reactiile internautilor nu au intarziat sa apara, unele dintre ele fiind de-a dreptul critice la adresa barbatului care este acuzat ca isi face publicitate pe spatele sotiei decedate.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.