Soțul Ancăi Molnar, gest sfâșietor la trei luni de la moartea make-up artistei: „Pentru totdeauna”. Cum a fost surprins bărbatul

Autor: Diana Bostan

Anca Molnar s-a stins din viață în luna iunie.

Sursa: Facebook: Molnar Anca Anca

La trei luni de la moartea Ancăi Molnar, soțul regretatei make-up artiste a recurs la un gest emoționant în amintirea ei.

Claudiu Molnar, soțul cunoscutei make-up artistă Anca Molnar, a recurs la un gest emoționant la aproape trei luni de la tragica ei dispariție. Îndurerat de pierderea soției sale, care a decedat în luna iunie după o lungă luptă cu o boală nemiloasă, Claudiu a decis să își tatueze chipul Ancăi pe braț.

Citește și: Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Bărbatul și-a tatuat chipul regretatei make-up artiste pe braț

Anca Molnar, cunoscută și respectată în lumea beauty-ului, a lăsat în urmă un fiu și un soț profund afectat de pierdere. Gestul lui Claudiu Molnar vine ca o expresie a iubirii și dorului său față de Anca, păstrându-i astfel amintirea aproape în fiecare moment al vieții sale.

Citește și: Imagini sfâșietoare de la mormântul Ancăi Molnar! Cum a fost surprins soțul regretatei make-up artiste la cimitir: „Ți-am adus cafeaua și prăjitura ta preferată”

Decizia de a-și tatua chipul soției pe braț a fost primită cu emoție de prieteni și familie, mulți dintre ei exprimându-și sprijinul pentru Claudiu în această perioadă dificilă. Tragedia a zguduit comunitatea celor care o cunoșteau pe Anca, iar gestul lui Claudiu este un mod de a păstra vie amintirea ei în inimile tuturor celor care au iubit-o.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

În dreptul videoclipului postat pe TikTok, bărbatul a scris și un mesaj: „În inima mea pentru totdeauna”.  Pentru a-și exprima dragostea profundă față de regretata lui soție, Claudiu Molnar a ales pentru fundal o melodie de dragoste și dor.

@clauxxc #inmyhartforever🤍 #iamincompletewithoutyou💔 #loveyouforever💞 #ihopewewillmeetagain❤️‍ 🩹@Anca Molnar ♬ Tatuaj- Dirty Nano Extended Remix- Alina Eremia

Anca Molnar s-a stins din viață la doar 34 de ani

Anca Molnar a fost diagnosticată cu cancer după ce a început să acuze stări de rău și dureri îngrozitoare de cap. La început, nu și-a imaginat că aceste simptome ar putea indica o problemă atât de gravă.

Citește și: Mesajul dureros transmis de soțul Ancăi Molnar, la o zi după înmormântarea make-up artistei. Bărbatul este devastat: „Mi-e atât de dor!”

Durerile de cap au devenit însă din ce în ce mai insuportabile, până în punctul în care nu mai putea să își desfășoare activitatea zilnică. În cele din urmă, Anca a decis să meargă la medic pentru un control amănunțit. Acolo, în urma investigațiilor medicale, i s-a descoperit o tumoare pe creier.

„Acuza în ultima perioadă tot mai des dureri infernale de cap. La început nu le-a dat atâta importanță, pentru că așa suntem noi, dar nu mai reușea tot timpul să-și desfășoare activitatea și a hotărât să meargă să-și facă un control de specialitate.

Ea mi-a spus că dintre cunoscuți sunt prima persoană căreia simte că trebuie să-i spună, că eu pot să duc... mi-a spus că are tumoare pe creier”, a mai mărturisit prietena sa, Alina Radi, potrivit WOWbiz .  

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.