Soțul Danei Roba, condamnat la ani grei de închisoare! Daunele uriașe pe care Daniel Balaciu trebuie să le plătească

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 10 iul 2024, 19:57

Daniel Balaciu, soțul Danei Roba, a fost condamnat la 7 ani de închisoare 

Sursa: Instagram

Soțul Danei Roba, Daniel Balaciu, a fost condamnat la închisoare cu executare și are de plătit daunei uriașe make-up artistei.

Dana Roba poate sta, în sfârșit, liniștită. Soțul brutal a fost condamnat la 7 ani de închisoare, iar pedeapsa nu se oprește aici: acesta are de plătit daune de până la 80.000 de euro. 

Citește și: Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar: „Îmi venea să leșin!” Make-up artista nu și-a mai putut stăpâni lacrimile atunci când a văzut-o pe colega sa în sicriu

Daniel Balaciu a fost condamnat la 7 ani de închisoare, după ce și-a lovit soția și a adus-o în pragul morții

Dana Roba a trecut printr-o experiență traumatizantă, fiind victima unui atac brutal din partea soțului său. Incidentul a avut loc în urmă cu un an, pe 5 iunie 2023, și a lăsat-o pe Dana Roba cu răni fizice și emoționale severe. Atacul a fost atât de grav încât viața artistei a fost pusă în pericol, iar recuperarea a fost una extrem de dificilă.

După numeroase înfățișări în fața judecătorilor, sentința a fost pronunțată: Daniel Balaciu a fost condamnat la 7 ani de închisoare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Jador, declarații neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Am încercat să fac copii cu Oana. Era o dată în care trebuia să facem.”

„Condamnă inculpatul Balaciu-Daniel Remus la pedeapsa de 7 ani închisoare pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de violență în familie în modalitatea omorului, cu executare în regim de detenție(...) Se aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, dreptul de a comunica și de a se apropia la o distanță mai mică de 50 de metri de persoana vătămată Balaciu Daniela, cu excepția cazurilor când comunicarea sau apropierea de persoana vătămată

este necesitată de exercitarea de către inculpat a drepturilor părintești privind minorele Balaciu Chantal-Luiza și Balaciu Celine-Casandra și dreptul de a se apropia la o distanță mai mică de 50 de metri de locuința și locul muncă al persoanei vătămate, cu excepția cazurilor când apropierea este necesitată de exercitarea de către inculpat a drepturilor părintești(...), pe o perioadă de 3 ani calculați de la data executării pedepsei închisorii”, scrie
portal.just.ro. 

Daniel Balaciu, obligat să plătească daune în valoare de 90.000 de euro

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, Balaciu este obligat să plătească daune în valoare de 90.000 de euro către Dana Roba. De asemenea, acesta a primit și anumite interdicții.

„(...) obligă inculpatul Balaciu Daniel-Remus la plata sumei de 80.000 de euro cu titlu de daune morale. Respinge, in rest, pretențille părții civile ”.