Soțul Dianei Șoșoacă, la un pas de divorț! „Când am luat-o de soție era alta, acum se crede zeiță”. Acesta este hotărât să-i ia numele

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 26 feb 2024, 15:55

De ce vrea să divorțeze Silvestru de Diana Șoșoacă

Sursa: Facebook Diana Iovanovici-Șoșoacă; Facebook Silvestru Șoșoacă

Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, a fost exclus din partidul condus de ea, ceea ce a generat un adevărat scandal între cei doi.

Pentru acest lucru, Silvestru Șoșoacă este hotărât să îi Dianei dreptul de a-i mai folosi numele de familie. Dacă soțul ei va reuși acest lucru, senatoarea va trece de la numele de Diana Șoșoacă, la cel de Diana Macovei.

De la ce a pornit scandalul dintre soții Șoșoacă

Acum o săptămână, femeia declara faptul că și-a suspendat propriul soț din funcția de prim-vice-președinte al partidului condus de ea.

În acest sens, Diana Șoșoacă a venit cu explicații conform cărora a făcut acest lucru pentru a-și salva familia, dar și viața bărbatului, întrucât trebuia să-l scoată  „din ghearele serviciilor care l-au înconjurat”,  conform libertatea.ro.

Însă, această decizie nu a făcut decât să îl mâhnească pe Silvestru, care consideră că soția lui a acționat în mod ilegal, făcând un grav abuz: „Nu se pot accepta acţiunile abuzive ale acesteia împotriva membrilor şi liderilor din partid”.

Citește și: Dușmanii Dianei Șoșoacă au întrecut măsura! Motivul pentru care mama ei a avut de suferit din cauza celor care îi voiau răul senatoarei: „A fost atacată din cauza mea”

În urma acestui eveniment, soțul senatoarei a fost invitat la România TV, pentru a explica dacă această situație le va afecta viața de cuplu și ce măsuri va lua, în acest sens.

În cadrul emisiunii, Silvestru a dezvăluit că se gândește serios să divorțeze de Diana Șoșoacă.

„Cel mai probabil, da. Ieri a fost un simulacru de consiliu în care toți au fost obligați nu doar să voteze împotriva mea, ci să mă elimine. Ea i-a prostit pe oamenii aia, și-a bătut joc de ei” , a povestit Silvestru Șoșoacă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Silvestru Șoșoacă este hotărât să-i ia numele Dianei Șoșoacă

Odată cu divorțul, acesta vrea să-i ia și numele de Șoșoacă, care a consacrat-o de când a devenit un actor vocal și foarte prezent pe scena politică. Odată ce va pierde numele de familie al soțului, pe senatoare o va chema Diana Macovei.

„Eu am găsit-o Macovei. În urma divorțului va trece la Macovei, la numele de fată”,  a

mai spus Silvestru Șoșoacă.

Citește și: Diana Șoșoacă: „Toți bărbații și-ar dori o soție ca mine” Dezvăluiri despre relația cu soțul ei: „Silviu și-o caută cu lumânarea”

De asemenea, acesta mărturisește că femeia s-a schimbat foarte mult de la căsătorie și până în prezent, ajungând să nu o mai recunoască, întrucât a ajuns să „trăiască din show” și că, înafară de acest lucru, „nu poate să facă nimic”.

„Când am luat-o de soție era cu totul alta. De atunci se crede zeiță și se poartă foarte urât. Aproape nimeni nu mai e în jurul ei”,  a explicat soțul Dianei Șoșoacă.