Sotul ei era pe moarte, asa ca femeia insarcinata le-a spus doctorilor sa ii induca travaliul, pentru ca sa nasca bebelusul mai repede: "Vreau sa il vada macar o data inainte sa moara!" Uite ce s-a intamplat cand i l-a pus in brate

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 18:20

Cazul de mai jos a devenit viral pe internet si a impresionat sute de mii de oameni din intreaga lume.

Mark Augler si sotia lui, Diane, au trait o frumoasa poveste de dragoste, incununata cu patru copii frumosi si sanatosi.

Au fost in culmea fericirii cand au aflat ca vor deveni parinti a cincea oara, insa bucuria le-a fost curmata in momentul in care barbatul a fost diagnosticat cu cancer in faza avansata.

Imediat dupa aflarea vestii Mark a inceput sedintele de chimioterapie. Insa dupa opt luni de tratament radiatiile ii afectasera plamanii iremediabil.

Afland ca sotul ei poate muri in orice clipa, Diane a luat o decizie socanta: le-a cerut doctorilor sa ii induca travaliul, in asa fel incat sa nasca inainte de termen.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In acest fel voia sa ii ofere sotului ei sansa de a-si cunoaste

copilul inainte de a muri. Acest lucru s-a intamplat, iar toti au izbucnit in lacrimi in momentul in care barbatul si-a tinut pentru prima data in brate fetita.

Din nefericire, in ziua imediat urmatoare Mark a intrat in coma si, in cele din urma, a murit. Iata si un material video emotionant: