Soțul Getuței Sterp, mai ceva ca Fizz! Cum și-a făcut apariția Sebastian Crăciunescu la brațul celebrei sale soții a doua zi de Crăciun

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 27 sep 2023, 00:15

Sebastia Craciunescu, aparitie memorabila

Sursa: Instagram

Sebastian Craciunescu pare desprins din filmele cu "Nasul" de cand este barbat insurat si asta intr-un sens cat se poate de bun la capitolul aparitii.

Soțul Getutei Sterp a dat de gustul modei de când este bărbat de casa și mai ales că trebuie să fie la înălțimea celebrei sale soții. Și la nunta cu Getuta și alte apariții precum nunti și botezuri la care a participat la brațul fiicei mamei Geta, Sebastian Craciunescu nu a avut pereche. Mereu la costum foarte bine executat, cu o atitudine de model și look desprins parca dintr-o ședință foto, Sebi, așa cum îi spune întreagă familie a fost la înălțime.

Daca în urma cu mai mult timp, pe când era doar iubitul Getutei, Sebi părea foarte timid și nu prea apărea în vlogurile familiei, acum lucrurile s-au schimbat, parând foarte stăpân pe situație exact că un stâlp al familiei.

Citește și: Culiță Sterp, înconjurat de mascați si polițiști intr-un club din Bihor. Artistul a povestit ce s-a intamplat, de fapt: "Sunt foarte multe dezinformari!"

Sebastian Craciunescu, aparitie memorabila la bratul Getutei Sterp

Citește și: Iancu Sterp a dat scroll pe Instagram la profilele lor, apoi le-a arătat adevărata față: "Vedetele satului!" Cum a râs fiul mamei Geta de surorile lui

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În a doua zi de Crăciun, familia Craciunescu probabil a mers undeva în vizita, iar apariția lor a fost parca desprinsa din filme. Daca Getuta era de așteptat să fie îmbrăcată că o lady deoarece era și Sărbătoare, poate nimeni nu se așteptă că Sebastian, soțul ei, să poarte un pardesiu foarte elegant, de altfel, cu un guler masiv de blana naturala. De fapt, amândoi s-au asortat și au purtat gulere de blana.

Apariția lui Sebi nu poate să nu ne duca cu gândul la celebrul cântăreț Fizz cunoscut pentru excentricitatea în legătură cu blănurile pe care le purta. Nu este chiar cazul lui Sebastian, însă faptul că a apărut astfel, este cumva diferit fata de cum ne-a obișnuit până acum, mai ales că în poze, soțul Getutei Sterp purta bocanci și pantaloni stil army. 

Geta Sterp, mandra ca e fiica de cioban. Ce a spus fiica mamei Geta in cel mai recent filmulet

Chiar daca au apariții memorabile împreună, Getuta și Sebi nu se sfiesc să puna mana pe o lopata sau să își murdărească bocancii în noroi la oi. Până la urma așa au crescut și asta este viață lor, lucru de care Getuta este foarță mandra. Chiar a subliniat într-un filmulet pe TikTok faptul că se simte mandra că este fiica de cioban.

 

@geta.sterp #GetaSterp #sheepherd #farmer #passion #loveanimals ♬ Negativ Incercarea si Rabdarea (instrumental Daca Domnul te incearca)- Instrumental- Muzica Domnului

 


În ediția de azi, 16 septembrie, a emisiunii ”Follow us”, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au adus în discuție un subiect de interes pentru toate doamnele și domnișoarele. Iată de ce apar și dacă putem scăpa de petele pigmentare de pe piele!