Sotul Larisei de la Exatlon a dezvaluit cum se antrena concurenta de la Faimosi inainte de a intra in competitie: "Muncea pana la epuizare"

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Ana Maria Petre
Actualizat: 13 sep 2020, 06:40

Larisa a reusit in emisiunea Exatlon din 5 martie sa obtina prima medalie din competitia internationala, invingand concurentele din Turcia si Grecia.

A impresionat pe toata lumea cu performanta sa, insa cel mai emotionat a fost Shady, sotul Larisei, care ne-a marturisit ca abia acum concurenta Exatlon si-a aratat adevarata sa putere.

Shady ne-a povestit ca sotia sa este o adevarata luptatoare, iar el a vazut asta si din sala de sport, acolo unde mergea Larisa sa se antreneze, inainte de a pleca la Exatlon. 

“Cand mergeam la sala si o vedeam pe Larisa cum se antreneaza, mereu eram uimit de puterea si de rezistenta ei. In fiecare zi la sala, nu conta cate ore petrecea acolo, era mereu nemultumita si spunea ca nu este de ajuns.

"Alegea cele mai grele exercitii si muncea pana la epuizare. Are mare forta in maini si in picioare, nu oboseste si de aceea are si rezistenta in jocuri.

O sa vedeti in continuare ca ea va tot evolua”, ne-a povestit Shady, sotul Larisei Vasile, concurenta de la Exatlon.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.