Soțul Marinei Gavril, dentista găsită moartă în propriul cabinet, este unul dintre suspecți. Ce au descoperit anchetatorii

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 17 iul 2024, 14:23

Soțul Marinei Gavril ar fi unul din suspecții crimei din Brăila

Sursa: știrileprotv/Facebook

Marina Gavril, un medic stomatolog de 41 de ani, originară din Republica Moldova, a fost găsită moartă în propriul cabinet de stomatologie situat la parterul unui bloc.

Autoritățile îl au în vizor chiar pe soțul Marinei, acesta fiind unul dintre suspecții la crimă.

Citește și: Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea

Marina a fost găsită în timp ce zăcea într-o baltă de sânge

Conform relatărilor din presa locală, femeia de serviciu a fost prima care a văzut-o pe Marina Gavril într-o baltă de sânge.

Aceasta a fost alertată de soțul victimei, care nu reușea să o contacteze pe soția sa. Imediat după descoperirea cadavrului, autoritățile au fost chemate la fața locului.

„La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul, că pe strada General Eremia Grigorescu din municipiu, o femeie ce prezintă urme de violență a fost

găsită decedată, într-un cabinet stomatologic.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

La fața locului s-au deplasat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila și echipele operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în vederea efectuării cercetărilor”, a transmis IPJ Brăila.

Ancheta a scos la iveală faptul că Marina Gavril a fost înjunghiată de mai multe ori, rana fatală fiind localizată în zona gâtului. Victima prezenta și alte plăgi în zona încheieturilor, sugerând o agresiune extrem de violentă. Investigarea crimei a eliminat rapid varianta unui jaf, deoarece din cabinet nu lipseau bunuri de valoare sau bani.

Soțul femeii, unul dintre suspecți

În cursul anchetei, soțul victimei a devenit unul dintre principalii suspecți.

Potrivit unor surse, el ar fi unul dintre primii pe lista de suspecți ai poliției, având în vedere relația apropiată cu victima și circumstanțele descoperirii cadavrului. Aceasta ipoteză este întărită și de declarațiile conform cărora Marina Gavril ar fi urmat recent un curs pentru port armă din cauza fricii față de anumite persoane agresive din cartierul în care locuia.

Citește și: Răsturnare de situație după mărturiile unui nou martor în cazul Dianei, tânăra ucisă de urs pe traseul Jepii Mici din Munții Bucegi: „Băiatul era singur și cobora”

Anchetatorii suspectează că între victimă și atacator exista o relație strânsă și iau în considerare posibilitatea unei crime premeditate. Toate indiciile conduc către ideea că atacul nu a fost unul întâmplător, ci rezultatul unor tensiuni sau conflicte anterioare.

Cazul rămâne unul deschis.

 

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.