Soțul Nicoletei Luciu, declarații surprinzătoare despre divorț! Ce îi ține împreună pe cei doi: „S-ar risca prea mult”

Autor: Diana Ghita

Soțul Nicoletei Luciu a vorbit despre separare

Sursa: Facebook

De-a lungul anilor, zvonurile despre un posibil divorț între Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au apărut în mod constant. Însă, de curând, soțul brunetei a decis să răspundă acestor speculații.

Cuplul, căsătorit de 12 ani și părinții a patru copii, a ales să își trăiască viața de familie departe de ochii curioșilor, în Miercurea Ciuc. În urmă cu câțiva ani, Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au decis să părăsească viața agitată din București și să se stabilească în acest oraș, unde au găsit liniștea și discreția pe care o căutau.

Ce declarații a făcut soțul Nicoletei Luciu despre divorț

Recent, zvonurile despre o posibilă despărțire între fosta vedetă TV și omul de afaceri au ajuns din nou în atenția publică. Aceste speculații au alimentat curiozitatea și îngrijorarea fanilor, care se întrebau dacă relația lor se apropie de sfârșit. Pentru prima dată, Zsolt Csergo a decis să abordeze public aceste zvonuri și să ofere clarificări. El a negat ferm orice problemă în mariajul lor și a explicat că nu intenționează să divorțeze de Nicoleta Luciu.

„Nu este nimic adevărat. La fiecare șase luni apar astfel de informații fără nicio dovadă, incredibil. Nu v-ați săturat că de 15 ani apar astfel de informații fără nicio dovadă?! Este foarte deranjantă treaba asta și ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre. Avem patru copii, suntem bine. Locuim tot în Miercurea Ciuc, viața nu este mai liniștită decât în Capitală, este la fel.

Suntem bine cu toții, și noi, și copiii”,  a declarat Zsolt Csergo, pentru Cancan.ro.

Citește și: Dinu Maxer, adevărul despre despărțirea de Nicoleta Luciu. Artistul a mărturisit că era extrem de gelos: ''I-am spus că nu mai vorbim''

Nicoleta Luciu, cunoscută pentru devotamentul ei față de familie, s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a dedicat creșterii celor patru copii.

Aceasta a fost o decizie conștientă și asumată, care reflectă valorile și prioritățile ei. Însă viața ei nu a fost întotdeauna lipsită de provocări.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nicoleta Luciu a fost înșelată de soțul ei

În trecut, Zsolt Csergo a avut o aventură cu o antrenoare de fitness, un episod dificil pentru Nicoleta.

Cu toate acestea, vedeta a ales să-l ierte și să continue să-și construiască viața de familie alături de el.

„Am renunțat să divorțez pentru că sunt patru copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relația dintre noi e foarte ok. E adevărat că dansul m-a făcut să trec mai ușor peste povestea cu soțul meu.

Citește și: Nicoleta Luciu demontează toate zvonurile despre divorțul de Zsolt Csergo! Iată care este adevărul

Nu cred că m-ar mai înșela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâștige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua șansă. Ce a fost, a fost! Zsolt se bucură de orice moment cu mine. Încă lucrăm să reînnodam și relațiile intime”,  explica Nicoleta Luciu, în anul 2013, conform b1tv.ro.