Soțul unei cunoscute interprete de muzică populară a MURIT tragic! A suferit un infarct chiar în timp ce se afla la coadă pentru a-și plăti taxele

Author: Madalina Maftei
Marcela Fota şi-a pierdut soţul în cel mai tragic mod!
Sursa: Instagram

Durere mare pentru familia interpretei de muzică populară, soţul ei a murit în timp ce se afla la coadă pentru a plăti taxele. Bărbatul a suferit un infarct care i-a fost fatal.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova când i s-a făcut rău. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l menţine în viaţă.

Soţul interpretei de muzică populară a murit tragic

Soţul interpretei de muzică populară, Marcela Fota, a decedat, în urma unui infarct. Bărbatul de 47 de ani se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova când i s-a făcut rău şi a căzut la pământ, fără suflare.

Medicii Serviciului de Ambulanță Dolj au ajuns de urgență la fața locului. I-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără rezultat. Inima bărbatului a cedat, iar în final, a fost declarat decesul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de poliție al Secției 4 care a constatat decesul şi a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Cercetările sunt în curs, urmând a se stabili împrejurările în care bărbatul de 47 de ani și-a găsit sfârșitul. A fost demarată și o expertiză medico-legată pentru a se afla cu exactitate cauza decesului. 

Citeste si: DE NECREZUT! Dieta cu care Lidia Fecioru a slăbit 30 de kilograme în TIMP RECORD

Marcela Fota şi partenerul ei au devenit soţ şi soţie anul trecut, după o relaţie de 13 ani.

Au împreună un băieţel care acum a rămas fără tată.

Citeste si: Doliu uriaș în presa din România: A murit Liviu Iancu, zis "Poetul"

 

Taguri: