Soțul unei prezentatoare TV a făcut infarct. Vedeta a transmis un mesaj cutremurător

Author: Diana Tilă
Actualizat: 04 feb 2021, 02:50
Soțul unei prezentatoare TV a făcut infarct. Cum se simte bărbatul acum.

Daiana Anghel s-a retras de pe micile ecrane în urmă cu ceva timp, iar acum trece prin momente dificile. Soțul ei a făcut infarct pe 1 decembrie, iar acum se află internat în spital. Aceasta a postat pe contul de socializare un mesaj, în care face dezvăluirea.

Daiana Anghel trece prin momente grele, după ce soțul ei, Sorin Gonțea, a făcut stop cardiac. Anunțul cutremurător a fost făcut chiar de vedeta TV pe contul de Instagram.

Mesajul Daianei Anghel

Fosta prezentatoare de știri și-a informat prietenii virtuali de pe Instagram cu privire la sarea de sănătate a partenerului ei de viață, care se află acum internat la spital.

Din fericire, bărbatul este stabil.

„Aveam planuri mari pe story cu voi, trebuia să vă postez și concursul cu cadouri, doar că va trebui să amânăm cam două zile, până pe poimâine, sper… So a făcut un infarct azi dimineață și este internat acum sub supraveghere în spital, mâine urmează să-i facă toate analizele care trebuie făcute ca să vedem ce și cum. Acum este stabil, este ok… doar că cred că mă înțelegeți că nu-mi arde și nu am chef acum de story, de quiz… de ce aveam de postat.

Vă rog să aveți răbdare până peste câteva zile, până când o să știu că totul este ok și o să se întoarcă acasă și ne liniștim…,”
a spus Daiana Anghel.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Unde a debutat Daiana Anghel în televiziune

Daiana Anghel a debutat în televiziune la Tele 7 Deva, pe când avea 21 de ani, iar la 25 de ani deja pentru Antena 1 Deva.

Între anii 2005 şi 2007, Daiana Anghel a continuat cu Antena 3, între 2007 și 2008 cu Sport.ro, între 2009 și 2011 cu Antena, iar în final, între 2011-2012 a lucrat pentru postul Kanal D.

Citeste si: Daiana Anghel: "Eu ma visam gimnasta, nu artista"Uite ce vroiau vedetele sa se faca in copilarieVIDEO

De asemenea, în anul 2012, Daiana Anghel a renunţat definitiv la televiziune pentru a se dedica vieţii de familie.

Atunci, blondina visa să devină soţie, dar nunta ei a fost anunlată cu doar o lună înainte de viitorul mire, care a acuzat-o că l-ar fi înşelat cu Ciprian Marica.