SPAGA sau PROTOCOL la bacalaureat? DECLARATII HALUCINANTE ale directoarei liceului Dimitrie Bolintineanu VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 13:05

Rasturnare de situatie in cazul "mita la bac". Priviti si ascultati cu luare aminte!

13.000 de lei sa fi costat cheltuielile de protocol pentru 5 profesori examinatori? Arestata saptamana trecuta sub acuzatia de trafic de influenta, directoarea de la liceul Dimitrie Bolintineanu a fost azi pentru prima data interogata la Curtea de Apel. Costica Varzaru a cerut sa fie cercetata in stare de libertate.

 

Neaga acuzatiile de coruptie dar recunoaste totusi ca a vrut sa le intinda o mana de ajutor elevilor.

Gratis, dupa cum sustine ea!

 

Costica Varzaru a nimerit in duba politiei alaturi de Sile Camataru. Si interlopul a avut astazi termen la Curtea de Apel! Dar sa revenim la scandalul fara sfarsit al mitei la bac. La politia capitalei au continuat azi audierile maraton. In total, 250 de absolventi ai liceului cu o faima nedorita trebuie sa dea cu subsemnatul. Politistii vor sa afle de la elevi adevarul.

 

Surse din cadrul anchetei sustin ca unii elevi au recunoscut in fata politistilor ca au dat bani pentru a obtine note de trecere!

 

Scandalul de la liceul Bolintineanu are repercusiuni asupra parintilor. Barbatul din imagini a fost acuzat de ultraj in urma unei altercatii cu fortele de ordine, chiar in fata liceului cu pricina.

 

Polistii l-au saltat, l-au legitimat si acum parintele nervos trebuie sa dea explicatii pentru faptul ca i-a bruscat pe politisti.

 

Totusi, procurorii recunosc un sir lung de greseli in cazul anchetarii bacului fraudat. Spun deschis ca nu au existat mandate de aducere iar comunicarea a fost  proasta.

 

Printre elevii audiati de anchetatori se numara si fiul deputatului Nicolae Paun. Intre timp, guvernantii se lauda cu promovabilitate de peste 55 la suta. Credeti ca rezultatele sunt bune? Mai ganditi-va. La 56 de licee din tara au picat toti candidatii.

Promovare zero!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Iata cum arata teza la istorie a unui elev din promotia 2013!

 

"SAU  batut ani multi in al doilea razboi mondial si SA-U mai si saturat.

Si au zis sa faca pace si au PUSO DIUN tratat. Adio razboi".

 

Ati ramas cu gura cascata? Sa va mai aratam un exemplu: "Nici nu stiu care e treaba cu  RAZBOIAELE cu turci rusi si nemti ca IEU tot aud ca unguri E obraznici si ne fac probleme".

 

Cei doi fac parte din numarul mare de elevi care au picat examenul maturitatii de anul acesta. In

total, 187 de mii de tineri s-au inscris la bac.  83 de mii de candidati au picat. In plus, alti 50 de mii de elevi din promotia de anul acesta nici macar nu s-au inscris la examen.

 

Ce optiuni profesionale au? Se pot angaja ca vanzatori sau muncitori in constructii. Exista insa intotdeauna si varianta somajului. Peste 130 de mii de tineri ar putea ingrosa randurile somerilor. Daca s-ar inscrie cu totii pentru a obtine indemnizatia de somaj, statul ar cheltui 6 milioane de euro pe luna.

 

Daca statul pierde bani cu noua generatie de someri, si universitatile sunt in aceeasi situatie. Numarul de studenti este mai mic de la an la an. 

 

Sa ne mai mire ca bacul a ajuns deja subiect de parodie pe internet? Iata cum fac haz de necaz cativa tineri!